Binali Yildirim Açiklamasi 'Yollari Böleriz Ama Türkiye'yi Böldürmeyiz'

AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim, “Yollari böleriz ama Türkiye’yi böldürmeyiz” dedi.

Binali Yildirim Açiklamasi 'Yollari Böleriz Ama Türkiye'yi Böldürmeyiz'


AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim bir dizi açilis ve temaslarda bulunmak için Nevsehir’e geldi. Düzenlenen programlarda konusan Yildirim; hiçbir sekilde ülkeyi böldürmeyeceklerini söyledi.

Yildirim konusmasinda “Önümüzde 11 gün var. 11 gün sonra sandiga gidecegiz. Sandiklari öyle bir dolduracagiz ki o PKK’nin, Kandil’lin, FETÖ’nün sesi solugu kesilecek. Biz 15 seçim yaptik. 15 seçimde de hep Nevsehir bizi açik ara birinci parti yapti. Ama ama biz de bos durmadik. Nevsehir’in yollarini yaptik. Yollari böldük, gönülleri birlestirdik. Yollari böldük, milleti birlestirdik. Yollari böldük Türkiye’yi böldürmeyiz." diye konustu.



"Hep bir agizdan ortaligi karistiracaklar"

Yildirim, sunlari kaydetti: "Iste diger adayin adi açiklandi. Ne oldu? Kemal Bey’in adi açiklanir açiklanmaz Hemen Kandil’den, Irak’tan, Suriye’den, PKK, PYD, YPG, olmadi, okyanus ötesinden FETÖ’den hep bir agizdan Tayyip Erdogan’i indirecegiz, Kemal Bey’i getirecegiz. Niye? Niye söylüyorlar bunu biliyor musunuz? Diyorlar ki bu IHA’lardan, SIHA’lardan basimizi kaldiramiyoruz. Askeri sehit edemiyoruz koruculari sehit edemiyoruz. Polisi sehit edemiyoruz. Kapana kisildik. Iste Tayyip Erdogan giderse biz tekrar ülkeye gelecegiz, Güneydogu’yu bölecegiz. Ortaligi karistiracagiz. Tekrar terörü bu ülkenin gündemine getirecegiz. Allah kurtarsin. Peki Nevsehir, soruyorum Nevsehir buna firsat verir mi? Bölücülere, FETÖ’cülere, Nevsehir geçit verir mi? Hayir. Vermez elbette degerli kardeslerim. O halde ne yapiyoruz? 14 Mayis’ta sandiga gidiyorsunuz. Herkesi sandiga getirecegiz ve bu isi bitirecegiz” dedi.

AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim Nevsehir temaslarinda isçiler ve gençlerle de bir araya geldi.
Kaynak: İHA