Bakan Soylu'dan Kiliçdaroglu'na LGBT Tepkisi

Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Gaziosmanpasa’da katildigi toplantida, "Kemal Kiliçdaroglu olarak billboardlarda yazmissin. Demissin ki, ’cinsel yönelimin her türlüsünü kabul edecegiz’ demissin. Bizi yillardir yikamadilar. Bizim güçlü bir aile yapimiz var" dedi.

Bakan Soylu'dan Kiliçdaroglu'na LGBT Tepkisi
Içisleri Bakani ve AK Parti Istanbul Milletvekili Adayi Süleyman Soylu, Gaziosmanpasa’da kanaat önderleri ile bir araya geldi. Bakan Soylu’ya Gaziosmanpasa Belediye Baskani Hasan Tahsin Usta da eslik etti.

“Erkekle erkegin kadinla kadinin evlenmesini Türkiye’ye getirmek istiyorlar”

Millet Ittifaki Cumhurbaskani Adayi Kemal Kiliçdaroglu’nu elestiren Bakan Soylu, “Kemal Kiliçdaroglu olarak billboardlarda yazmissin. Demissin ki, ’cinsel yönelimin her türlüsünü kabul edecegiz’ demissin. Erkekle erkegin kadinla kadinin evlenmesini Türkiye’ye getirmek istiyorlar. Bizi yillardir yikamadilar. Bizim güçlü bir aile yapimiz var. Sadece anne baba degil aile, anne babalar olusuyor, dedesi, babaannesi, büyük nenesi, halasi, teyzesi, hatta komsular oluyor. Biz mahalle olarak da bir aileyiz” dedi.



“3 yildir genel baskan yardimcilariyla CHP bütün bu hazirliklarini yapiyor”

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in gitmesi CHP’nin 3 yildir çalisma yaptigini söyleyen Bakan Soylu, “Tayyip Erdogan gitsin diyenler kim gelsin diyor? FETÖ nereye gelecek? Devletin tekrar basina gelecek diyorlar. Tam 3 yildir genel baskan yardimcilariyla CHP bütün bu hazirliklarini yapiyor. Tek tek Türkiye’yi dolasiyor. Merak etmeyin getirecegiz diyorlar. Tayyip Erdogan gitsin diyenler ne diyorlar? Yesilköy Havalimani’ni Amerikan sirketine verecekler. Tayyip Erdogan gitsin diyenler ne diyorlar? Devletin jandarmasi, polisi, askeri, Mehmetçigi Türk Silahli Kuvvetleri uyusturucu kaçakçiligi yapiyor seklinde düsünceleri var” seklinde konustu.



“Içisleri Bakanligina geldigim ilk bir aydan itibaren Amerika bana baski yapmaya basladi”

Amerika’nin kendisine karsi baski yaptigini söyleyen Bakan Soylu, “Içisleri Bakanligina geldigim ilk bir aydan itibaren Amerika bana baski yapmaya basladi.

Dedi ki biz seyleri istiyoruz. Suriyelilerin biyometrik verilerini ve kimlik verilerini istiyoruz. Vermiyorum kardesim dedim ve vermedik. Biz Amerika’ya ne yaptik da? Amerika bizi iki defa istenmeyen adam ilan etti. Türkiye belli bir noktaya geldi. Allah’a hamdolsun. Burada Türkiye’yi geri döndürmeye çalisiyorlar. Türkiye zaman kaybettirmeye çalisiyorlar. Kaptan gemini selamete çikariyor. Ve istikametini hangi olayla karsi karsiya kalirsak bozmuyor, bozdurmuyor. Bu kadar basit. Ona sahip çikma zamanidir. Zaman Recep Tayyip Erdogan’a sahip çikma zamanidir. Türkiye hepimizin huzurunun buldugu bir ülke oldu. Hepimizin huzurunun kaçiracagi, kaçirilacagi bir ülkeye dogru götürülmeye çalisiliyor” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA