AK Parti Milletvekili Adayi Azmi Ekinci, Sancaktepe Esnafiyla Bir Araya Geldi

AK Parti Istanbul 1. Bölge milletvekili adayi Azmi Ekinci, seçim çalismalari için Sancaktepe esnafina ziyaretlerde bulundu. Ekinci, “AK Parti olarak biz proje üzerine proje, müjde üzerine müjdeler açiklarken, önümüzdeki 5 yil içerisinde seçim beyannamemizde belirtmis oldugumuz, 6 baslik altinda özetlemis oldugumuz projelerimizi anlatirken, karsi cephenin hiçbir projesinin olmadigini görüyoruz” dedi.

AK Parti Milletvekili Adayi Azmi Ekinci, Sancaktepe Esnafiyla Bir Araya Geldi


AK Parti Istanbul 1. Bölge Milletvekili adayi Azmi Ekinci, seçim çalismalari dolayisiyla Sancaktepe esnafini ziyaret etti. Çelik, dükkanlara girerek esnaf ve vatandaslarla sohbet etti. Sancaktepe esnafi da seçimde desteklerini vereceklerini belirterek Ekinci’ye ziyaretlerinden ötürü tesekkür etti.

“Bütün bu ideolojileri kendilerine makam elde etmeye yönelik olusturulmus bir ideoloji”

Ziyaretlerin ardindan basina açiklamada bulunan Azmi Ekinci, “Anadolu Yakasinda asagi yukari bütün ilçelerimizi dolastik. Teveccühü son derece iyi gördüm. Insanlar kararlarini vermisler. Insanlar Cumhur Ittifaki ve Millet Ittifaki arasinda farki çok iyi ve çok net görüyorlar. Özellikle sayin Cumhurbaskanimizin sahsinda yeniden, bundan sonraki 5 yili Cumhurbaskanimizin tecrübelerinden faydalanacak sekilde, Türkiye’nin faydalandirilmasi gerektigini düsündüklerini görüyorum. Türkiye’nin gelecegini 1 buçuk 2 senede bir Cumhurbaskani adayi çikaramamis olan 7’li masa ve onun arkasindaki yedi düvele güvenerek herhangi bir sey yapmayacaklarini görüyorum. Bunu bizzat söylüyorlar da. Ayni zamanda 20, 25 gündür sahadayim, ondan öncesinde de görüyordum. AK Parti olarak biz proje üzerine proje, müjde üzerine müjdeler açiklarken, önümüzdeki 5 yil içerisinde seçim beyannamemizde belirtmis oldugumuz, 6 baslik altinda özetlemis oldugumuz projelerimizi anlatirken, karsi cephenin hiçbir projesinin olmadigini görüyoruz. Türkiye’nin menfaatine olacak sekilde hiçbir projesinin olmadigini görüyoruz." diye konustu.



Ekinci, sözlerine söyle devam etti: "Iki projeleri var, onu söylemek istiyorum. Birinci projesi Türkiye’yi 21 yilda uçurumun kenarindan alip bugün sayili ülkeler arasina getiren, Türkiye’nin mimari olan Cumhurbaskanimizi yikmak, yenmek. Bunlarin bir projesi bu. Bu proje de onlara ait bir proje degil. Bu proje Biden ve avanelerinin projesi. Ikincisi, Cumhurbaskanimizin bugüne kadar yapmis oldugu projelerin temeline beton dökmek. Su an Sancaktepe’deyiz. Sancaktepe’de metro insaati vardi, ihalesi yapilmisti, temeli açilmisti. Geldiler o insaatin temeline kapatma töreni yaparak beton döktüler. Bu adamlara her seyi tam takir rayinda yürüyen bir Istanbul Büyüksehir’i teslim ettigimiz halde su anda IETT’lere bakin, yola dökülüyorlar. Bu adamlarin geçmisine baktiginizda ayni seyler söz konusu. SGK Genel Müdürlügü yaptigi dönemlerdeki hastanelerin fotograflarini hatirladiginizda bunlarin neler yapabilecegini vatandasimiz da görüyor, biz de biliyoruz. 3’üncü bir projeleri var, bu proje kendi sahislarina yönelik. Her biri bir makam elde etmek istiyor. Onun için 7 tane Cumhurbaskani yardimcilarinda her biri konuslandi. Belki bakan sayisi artirilacak. Bütün bu ideolojileri de kendilerine makam elde etmeye yönelik olusturulmus bir ideoloji, yaklasim tarzi aslinda. Bunun ideolojik, felsefi bir tarafi yok.”
Kaynak: İHA