Memleket Partisi Sinop Il Teskilati Toplu Istifa Etti

Cumhurbaskani adayi Muharrem Ince’nin istifasinin ardindan seçim süreci devam ederken Memleket Partisi Sinop Il Teskilati toplu istifa etti.

Memleket Partisi Sinop Il Teskilati Toplu Istifa Etti


Tüm yurtta oy verme islemlerinin bitmesinin ardindan sayim devam ederken, önce Memleket Partisi Sinop 1. sira milletvekili adayi Hasan Çorum, ardindan Memleket Partisi Sinop Il Baskani Serdar Basagaoglu istifasini duyurdu. Devaminda ise il teskilatindan toplu istifa açiklamasi yapildi. Memleket Partisi Sinop Il Baskani Serdar Basagaoglu, yaptigi açiklamada Muharrem Ince’nin istifasinin ardindan bu karari aldigini belirtti.

Basagaoglu, “Yasanan olaylar neticesinde gördügüm lüzum üzerine atama ile görevlendirildigim Sinop Il Baskanligi görevinden istifa ettigimi açiklamak istiyorum. Umarim seçim sonuçlari halkimiz ve güzel Sinop’umuz için hayirli olur” ifadelerine yer verdi.

Memleket Partisi Sinop Milletvekili adayi Hasan Çorum ise, Muharrem Ince’nin seçmelerini, teskilatlarini ve milletvekili adaylarini yari yolda biraktigini söyleyerek istifa ettigini açikladi.



Haklarini helal etmediler

Milletvekili adayi ve il baskaninin istifasinin ardindan ise Memleket Partisi Il Teskilati, toplu sekilde istifa ettigini duyurdu. Partiden yapilan açiklamada, seçime 3 gün kala Muharrem Ince’nin istifasinin parti içinde büyük yikima neden oldugu kaydedildi. Toplu istifa kararini, Ince’nin istifasindan sonra aldiklarini ifade eden teskilat üyeleri, “Bizleri arkamizdan vuran hiç kimseyle bir dakika daha ayni çatida bulunmamak adina il teskilatlari ve ilçe baskanlari olarak haklarimizi helal etmeyerek istifa ettigimizi kamuoyuna saygilarimizla sunariz” açiklamasi yapildi.
Kaynak: İHA