TOGG Intercity Istanbul Park Pisti'ne Çikti

Türkiye’nin gururu yerli ve milli otomobil TOGG, Intercity Istanbul Park Pisti’ne çikti. Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici’nin kullandigi TOGG, 0’dan 100 kilometre hiza 7 saniyede ulasti. TOGG aracinin Istanbul Park’taki pist turunda muhtesem görüntüler ortaya çikti.

TOGG Intercity Istanbul Park Pisti'ne Çikti
Tuzla Belediyesi Türkiye’nin yerli ve milli üretimi TOGG aracina kavustu. Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici da 34 TB 0934 plakali TOGG aracini Intercity Istanbul Park Pisti’nde kullandi. Baskan Yazici, pistin en önemli noktasi olan ve Formula 1 yarislarinin en heyecanli anlarinin yasandigi start - finish düzlügünde TOGG araciyla 0’dan 100 kilometre hiza 7 saniyede ulasti. Baskan Yazici’ya Intercity Yönetim Kurulu Baskani Vural Ak da eslik etti.

TOGG aracinin Istanbul Park’taki pist turunda muhtesem görüntüler ortaya çikti.

“TOGG’UN performansi çok iyi”

Baskan Yazici, “Tuzla Belediyemizin artik bir TOGG araci var. Akilli cihazimizin donanimi ile beraber, yazilimlarini kontrol ettik. Bir de performans analizi yapmak için Tuzla sinirlari içerisinde bulunan Istanbul Park’ta deneyelim dedik. Aracimizin donaniminin içerisindeki yazilimi ile beraber nasil isledigini görelim dedik. TOGG’un gerçekten performansi çok iyi. 100 kilometreye 7 saniyede ulasmayi basardik. Özellikle de belli bir alanda süspansiyon testlerine baktik. Virajlardaki dönüslerine baktik. Araç gerçekten bizden 10 üzerinden 10 alacak derecede kullanilabilir. Bir SUV modeli için muhtesem özelliklere sahip. Ucuz ve insallah performansiyla da muhtesem sürüs keyfini herkese yasatacak. Emegi geçen herkese, basta Sayin Cumhurbaskanimiz olmak üzere, orada çalisan tüm bilim insanlarina, mühendislere, yatirimcilara çok tesekkür ediyoruz. Ülkemize hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA