Saglik Bakani Fahrettin Koca, Beykoz'da Esnaf Ziyareti Yapti

Saglik Bakani Fahrettin Koca Beykoz’da Çayir Caddesi esnafi ve vatandaslari ziyaret etti. Bakan Koca esnaf ziyareti sirasinda Beykoz’da ikamet eden Demet Akalin ve esi Okan Kurt ile karsilasti.

Saglik Bakani Fahrettin Koca Beykoz’da Çayir Caddesi esnafi ve vatandaslari ziyaret etti. Milletvekili adayi olmadigi halde yogun bir tempoyla seçim çalismalari yapan Bakan Koca’nin son günde duragi Beykoz oldu. Beykozlularin yogun ilgisiyle karsilasan Bakan Koca esnaf ve vatandaslarla sohbet etti, sorunlarini dinledi. Vatandaslarla tek tek tokalasan Koca, yogun ilgi gördügü Beykozlularla bol bol hatira fotografi çekildi. Bakan Kocaya Beykoz Belediye Baskani Murat Aydin’da eslik etti. Bakan Koca ile konusan bir esnaf, “Siz sabir tasimisiniz? Oyum reise, Türkiye Yüzyili’na. Sizi çok seviyorum. Dünyada örnegi olmayan bir insansiz” dedi.

Bakan Koca esnaf ziyareti yaptigi siralarda Beykoz’da ikamet ettigini söyleyen sarkici Demet Akalin ve Esi Okan Kurt ile karsilasti. Akalin, “Biz Beykozluyuz. Sizi görünce gelmek istedik, seviyoruz” dedi.

Kaynak: İHA