Piknik Faciasinda Göletten 2 Kisinin Cansiz Bedenini Polis Kurbaga Adamlar Çikardi

Afyonkarahisar’da yil sonu pikniginde gölete düserek bogulan 4 kisiden ikisinin cansiz bedenleri polis kurbaga adamlar tarafindan çikarildi. Olay yerinde bogulanlari kurtarmak için arkadaslarinin agaç dallari attiklari ancak bu çabalarin yetersiz kaldigi belirtildi.

Piknik Faciasinda Göletten 2 Kisinin Cansiz Bedenini Polis Kurbaga Adamlar Çikardi


Olay, sabah erken saatlerde Sandikli ilçesi Akdag Tabiat Parki’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hocalar Lisesi’nde ögrenim gören lise son sinif ögrencisi gençler ögretmenleri ile birlikte yil sonu piknigi için tabiat parkina geldi. Gençlerden birisi burada bulunan göletin üzerindeki köprüye çikarak fotograf çektirmek istedi. Bu sirada ismi ögrenilmeyen genç dengesini kaybederek gölete düstü. Bunu gören arkadaslari Mehmet Can Küçükoglu ile Ramazan Aydin suya atladi. Ancak onlar da bogulmaya baslayinca bu defa içlerinden birinin ögrencileri getiren servisin soförü oldugu belirtilen Yusuf Keser ve Halil Erkan’da suya atladi. Ancak onlarda bogularak suda kayboldu.

2 kisinin cansiz bedeni 1 saatlik ugras sonrasi çikarildi

Bu sirada arkadaslarinin çirpindigini gören ögrenci gurubu üyeleri ise onlari bulduklari agaç dallarini atarak kurtarmaya çalissa da basarili olamadi. Bunun üzerine grup üyeleri 112 Acil Çagri Merkezini arayarak yardim istedi. Ihbar üzerine bölgeye jandarma, 112 Acil servis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen AFAD ekipleri bot ile suya inerek sahislarin cenazeleri çikarmak için çalisma yapti. Yaklasik 1 saat süren bir çalisma sonrasi ekipler Küçükoglu ve Aydin’in cansiz bedenlerine ulasti. Ancak daha derinde olan Keser ve Erkan’i sudan çikaramadi.

Derine batan 2 kisinin cenazesini Konya’dan gelen kurbaga adamlar çikardi

Sonrasinda ise bölgeye balik adamlar istendi. Bunun üzerine bölgeye Konya Il Emniyet Müdürlügü Su Alti Grup Amirligi Kurbaga Adamlar sevk edildi. Olay yerine gelen balik adamlar yaklasik 15 dakika süren bir çalisma sonrasi Keser ve Erkan’in cenazelerini sudan çikardi.

Cenazeler ardindan otopsi için Sandikli Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.

Olayla ilgili savcilik tarafinda sorusturma baslatildigi bildirildi.

Kaynak: İHA