Eskisehir'de Propaganda Dönemini Her Iki Parti De Kortej Ile Tamamladi

Eskisehir’de propaganda döneminin tamamlanmasina kisa bir süre kala hem Cumhur Ittifaki hem de Millet Ittifaki milletvekili adaylari ve partilileri kortej yürüyüsü yapti.

Eskisehir'de Propaganda Dönemini Her Iki Parti De Kortej Ile Tamamladi


Yarin yapilacak olan seçimler için bir ayi askin süredir devam eden propaganda dönemi bugün 18.00 itibariyle sona erdi. Caddelerde, sokaklarda hemen her alanda farkli programlarda seçmenlerle bir araya gelen adaylar ve parti temsilcileri, vatandaslarla bir araya geldi.

Eskisehir’de seçim çalismalarini yürüten Cumhur Ittifaki temsilcileri, Hamamyolu Caddesi’nde bir araya geldi. AK Parti Eskisehir 1’inci Sira Milletvekili Adayi olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez’in ve diger milletvekili adaylarinin da katildigi kortej, Yediler Parki’nda son buldu. Yüzlerce partilinin katildigi yürüyüsün ardindan seçmene seslenen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez, “Karadeniz gaziyla ilgili müjdeyi size verdikten sonra Gabar’da Türkiye’nin en büyük petrol kesiflerinden bir tanesini açikladik. Sadece o sahada bulunan petrol ülkemizde su ana kadar ürettigimiz petrolden daha fazla. Niye peki dün oralarda petrol aranmadi? Niçin bulunmadi? Bunu kimse düsünmüyor mu? Elbette sizler düsünüyorsunuz. Allah muhafaza geçmiste Cudi, Gabar adi neyle aniliyordu? Sehitlerimizle, analarimizin gözyaslariyla anildi. Ama Mehmetçigimiz artik orayi terörden teröristlerden temizledi. Biz de tüm mesaimizi, gayretimizi o bölgeye yogunlastirdik. Ama yetmez, yetmez. Daha da arkasi gelecek insallah. Maazallah yarin olumsuz bir sonuç olursa, geçmiste nasil burada petrol aratmadilarsa, tarihte nasil petrol bulunan kuyulara beton döktülerse, bunlar bunu tekrar yapmaktan korkmaz, çekinmez, utanmazlar” dedi.



Cumhur Ittifaki ve Millet Ittifaki destekçileri karsi karsiya slogan atti

Odunpazari Bölgesi’nde bir araya gelen Millet Ittifaki milletvekili adaylari ve partilileri ise Ulus Aniti’na kadar kortej yürüyüsü gerçeklestirdi. Millet Ittifaki kortejinin Cumhur Ittifaki destekçilerinin toplandigi Hamamyolu Caddesi’nden geçmesiyle iki ittifakin destekçileri karsilikli slogan atti.
Kaynak: İHA