Baskan Yüce Açiklamasi 'Hemserilerimizin Gurur Ve Coskusu Türkiye Yüzyili'nin Habercisidir'

Seçim çalismalarinin son duragi olan kuzey ilçeleri ve Erenler’e makam araci TOGG ile giren ve coskuyla karsilanan Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, “14 Mayis’ta Türkiye Yüzyili’nin mesalesini inaniyorum ki Sakarya yakacak, bu seçim vatanimiza hayirlar getirsin” diyerek Sakaryalilara “dogru tercih” çagrisi yapti.

Baskan Yüce Açiklamasi 'Hemserilerimizin Gurur Ve Coskusu Türkiye Yüzyili'nin Habercisidir'
Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, 14 Mayis seçimleri öncesinde ilçe ziyaretlerini Kocaali, Karasu ve Erenler ile sonlandirdi. Ilçe programlarina Türkiye’nin otomobili TOGG ile katilan Yüce, önümüzdeki seçinin önemine vurgu yaparak Türkiye Yüzyili hedeflerinden bahsetti. Yüce, katildigi programlarda büyük bir ilgi ile karsilanirken, vatandaslarla da bol bol hatira fotograf çekildi.

Kocaali’den büyük destek

Baskan Ekrem Yüce, ilk ziyaretini sehrin kuzey ucu Kocaali ’ye yapti. Burada Ilçe Belediye Baskani Ahmet Acar, AK Parti Kocaali Ilçe Baskani Ersan Demir ve vatandaslarin karsiladigi Yüce, burada bol bol hatira fotografi çektirip vatandaslarla sohbet etti. Yüce, “Milletvekili Adayimiz Sayin Lütfi Bayraktar, Belediye Baskanimiz Ahmet Acar, Ilçe Baskanimiz Ersan Demir ve muhtarlarimizla Kocaali Meydaninda hemsehrilerimizle bir araya geldik. Yerli ve milli aracimiz TOGG’u inceleyen Kocaalili hemsehrilerimiz begenilerini ve gururlarini dile getirdiler. Türkiye Yüzyili’nin meyvelerini birer birer ortaya koyuyoruz” dedi.



Basarinin mimarlarini Karasu çok iyi biliyor

Baskan Yüce, Kocaali ziyaretinin ardindan Karasu temaslarinda bulundu. Erenler Belediye Baskani Fevzi Kiliç, AK Parti Erenler Ilçe Baskani Erdal Köse, Karasu Belediye Baskani Ishak Sari, Ak Parti Ilçe Baskani Recep Aksu ve Karasulularla, Karasu Belediye binasi önünce bir araya gelen Yüce, vatandaslara Milli otomobilimiz TOGG ile gezintiye çikti. 14 Mayis seçimlerine dikkat çeken Baskan Yüce, vatandaslara Milli arabamiz TOGG ’un özelliklerinden ve diger araçlardan farkini anlatip, “Bu gurur ve cosku için Türkiye Yüzyili’ni bekledik. Bu basarinin mimarini, bunun için gündüz gece çalisanlari ve yüreginde Türkiye sevdasini tasiyanlari çok iyi biliyoruz. Karasu biliyor. Türkiye biliyor. 14 Mayis’ta hep birlikte bu manevi duygulari unutanlara hatirlatacagiz. 14 Mayis’ta Türkiye Yüzyili’nin mesalesini inaniyorum ki Sakarya yakacak, bu seçim vatanimiza hayirlar getirsin” diye konustu.



Cumhurbaskani Erdogan’a güçlü destek

Büyüksehir Belediye Baskani Yüce’nin son duragi Erenler oldu. Erenler Modern Sanayi de coskulu kalabalik tarafindan mesalelerle karsilanan Yüce, Türkiye’nin Otomobili TOGG ile alana giris yapti. Burada vatandaslarin araci incelemesinin ardindan Erenler’de gezintiye çikan Baskan Yüce, vatandaslari selamladi. 21 yilda elde edilen kazanimlarin korunmasi gerektiginin altini çizen Yüce, “Enerjide, dis politikada, teknolojide, savunma sanayinde, ulasimda, saglikta nereden nerelere geldik. Bu kazanimlarimizi korumak, istikrari sürdürmek için 14 Mayis’ta çok önemli bir seçim yapacagiz. Sayin Cumhurbaskanimiza insallah güçlü bir sekilde destek göstererek, ülkemizin sahlanis dönemini hep birlikte baslatacagiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA