Baskan Altay Açiklamasi '14 Mayis Aksami Bayramimiz Olsun'

Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, seçim çalismalari çerçevesinde son bir ay içerisinde sehir merkezinin yaninda ilçeleri de karis karis gezerek Konyalilarla bulustu.

Baskan Altay Açiklamasi '14 Mayis Aksami Bayramimiz Olsun'
42 bin metrekarelik cografyada milletvekili adaylari ve AK Parti Teskilatlari ile birlikte Konya genelinde yogun bir dönemi geçirdiklerini dile getiren Baskan Altay, emeklerinin karsiliginin 14 Mayis’ta sandiga yansiyacagina inandigini söyledi.

Seçim çalismalarinin çok coskulu geçtigini vurgulayan Baskan Altay, “Konya’da siyaset yapmak çok keyifli. Cumhurbaskanimizin dava arkadasi olmak çok keyifli. Çünkü gittigimiz her yerde vatandasimizin ilgisinin artarak devam ettigini, çok büyük coskuyla bizi karsiladiklarina sahitlik ettik. Insallah sandiklarda da Konya’nin her zaman oldugu gibi geregini yapacagina inaniyorum. Tüm arkadaslarima basarilar diliyorum. Bir taraftan da eser siyaseti yapiyoruz. Hem seçim çalismalarina katildik hem de büyüksehir belediyesi olarak 7 Nisan’dan 3 Mayis’a kadar 36 farkli temel atma ve açilislar gerçeklestirdik. Konya tarihinin en büyük ulasim yatiriminin da içinde oldugu tam 3 milyar 862 milyon liralik hizmetin açilisini ya da temel atma programini yaptik. Yine son dönemin en güçlü mitinglerinden birisi olan Konya mitingimizde Cumhurbaskanimiz büyüksehir belediyemize ait 1 milyar 464 milyon liralik eserlerin açilisini gerçeklestirdi. Böylece toplamda 5 milyar 326 milyon liralik eser sehrimize kazandirilmis oldu. Cumhurbaskanimizin talimatlariyla sehrimize eser kazandirmak için yogun bir çaba sarf ediyoruz. Insallah milletvekillerimizle birlikte bundan sonra Konya’mizin yarinlarinin çok daha iyi olmasi için çalismaya devam edecegiz” diye konustu.



“Konya olarak bu ekiple sehrimize önemli hizmetler yapacagiz”

Türkiye’nin 14 Mayis 1950’de “Yeter Söz Milletin” diyerek yeni bir baslangiç yaptigini hatirlatan Baskan Altay, “14 Mayis 2023’te de yine milletimiz Türkiye Yüzyili’nin baslangicini yapacaktir. Buna inancimiz tam. Türkiye Yüzyili’nda yeni bir sahlanisla Türkiye sadece bölgesinin degil, dünyanin en güçlü ülkelerinden birisi olacak. Konya olarak bu ekiple insallah sehrimize önemli hizmetler yapacagimiza inaniyorum. Gayretlerinden dolayi teskilat mensuplarimiza, milletvekili adaylarimiza tesekkür ediyorum. Her zaman oldugu gibi bu seçim sürecinde de bize gösterdikleri yogun ilgi ve destekten dolayi tüm Konyalilara tesekkür ediyorum. Insallah 14 Mayis aksami bayramimiz olsun” ifadelerini kullandi.

Baskan Altay merkezde ve ilçelerde Konyalilarla kucaklasti

Son bir ay içerisinde merkez ilçeler hariç toplam 32 ilçe seferi yaparak vatandaslarla bir araya gelen Baskan Altay, 36’si büyüksehir belediyesine ait açilis ve temel atma olmak üzere 125 açilis, temel atma, is baslangici ve saha incelemesi gerçeklestirdi. Istanbul, Izmir ve Ankara’da katildigi hemsehri bulusmalariyla gurbette yasayan Konyalilarla da kucaklasan Baskan Altay, 7 çocuk ve gençlik bulusmasinda çocuklarin ve gençlerin coskusuna ortak oldu. Bütün bu saha çalismalarinda 11 bin kilometreden fazla yol kat eden Baskan Altay, Türkiye’nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobili TOGG’u da hem sehir merkezinde hem ilçelerde Konyalilarla bulusturdu.
Kaynak: İHA