Van'in Bagimsiz Adayinin Mitingine 100 Kisi Katildi

Van’in Bagimsiz Milletvekili Adayi Idris Ahi’nin kentin en islek meydaninda düzenlendigi ve 100 bin kisinin beklendigi mitinge sadece 100 kisi katildi.

Van'in Bagimsiz Adayinin Mitingine 100 Kisi Katildi
Van’da yaklasik 4 dönemdir seçimlerde bagimsiz olarak aday olan Idris Ahi, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için yeniden bagimsiz aday oldu. Bagimsiz Aday Ahi, geçtigimiz haftalarda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve Cumhurbaskani Adayi Kemal Kiliçdaroglu’nun miting düzenledigi Besyol Meydani’nda bir miting düzenledi.

Etrafin tamamen barikatlarla kapatildigi ve genis güvenlik önlemlerinin alindigi mitinge ise sadece 100 civarinda vatandas katildi.

Barikatlarin disinda da vatandaslarin ilgiyle izledigi mitinge katilanlar kahkahaya boguldu.

“Patatesinize sahip çikin”

Miting sirasinda konusma yapan ve zaman zaman sarki söyleyen Ahi, vaatleriyle katilanlari güldürdü. Miting alanina gelmeyerek barikatlarin disarisinda duran vatandaslara sitem eden Ahi, “Disaridaki arkadaslar size zarar vermeyecegim içeri girin. Bir içeri gelin. Eger bir ithal patates olsaydi burayi doldurmus olurdunuz. Yerli patates burada. Patatesinize sahip çikin” dedi.



“100 bin insan bekliyordum ama 100 kisi gelmis”

Vatandasa “Siz beni sevmiyor musunuz?” Diye soran Ahi, “Meydan dolu olsaydi 65 projem vardi. Maalesef ben bu projeleri açiklamayacagim. Eger içeri gelirseniz ben projeleri açiklayacagim. Yillardir ziraat patatesi yedik, ne fayda gördük. Biraz da yerli patates yiyelim. Eger Idris Ahi kazanirsa baslik parasi yasak olacak. Ben bugün burada 100 bin insan bekliyordum ama 100 kisi gelmis” diye konustu.

Kaynak: İHA