Tarihi Meydanda Simit Ve Tahinli Pide Izdihami

Bursa’da Tarihi Abdal Meydani’nda simit ve tahinli pide ile sahur yapmak isteyen vatandaslar metrelerce kuyruk olusturdu. Havanin da iyi olmasi sebebiyle adim atilacak yer kalmayan meydan havadan da görüntülendi.

Tarihi Meydanda Simit Ve Tahinli Pide Izdihami
Bursa’da havanin güzel olmasini firsat bilen vatandaslar, sahuru disarida yapmak için solugu Osmangazi ilçesinde bulunan Abdal Meydani’nda aldi. Ramazan ayinda sahur gelenegine dönüsen simit ve tahinli pide yemek isteyen binlerce vatandasin bulundugu alan hinca hinç doldu. Dron ile de görüntülenen alanda igne atsan yere düsmeyecek kadar kalabalik, simit ve tahinli pide için metrelerce kuyruk olusturdu.

Binlerce vatandaslarin olusturdugu araç trafigi de dikkatten kaçmazken, siraya aldiris etmeyen ve sahur yapmayi basaran birçok kisi, burada sahur yapmanin kendilerini mutlu ettigini belirtti.

Simit ve tahinli pide yemek için saatlerce bekleyen vatandaslar, “Burada sahur yapmak bizim için artik bir gelenege dönüstü. Ailelerimizle, dostlarimizla bir araya gelip hep birlikte simit ve tahinli pide yemek için buraya geliyoruz. Fazla bir kalabalik var. Ama buradaki simit ve tahinli pidenin lezzetine fazlasiyla degdi” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA