Sehit Yakinlari Ve Gaziler, Menemen'de Iftarda Bulustu

Menemen Kaymakamligi tarafindan düzenlenen iftar programinda sehit aileleri ve gazilerle bir araya gelen Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, "Sizler, sehitler tepesinde adi yazili olan esinizin, babanizin, kardesinizin, evladinizin bizlere hatirasi, yadigarisiniz" dedi.

Sehit Yakinlari Ve Gaziler, Menemen'de Iftarda Bulustu
Menemen protokolü, 11 ayin sultani Ramazan ayi dolayisiyla, ilçedeki sehit ve gazi yakinlari ile iftar sofrasinda bir araya geldi.

"Sehitlerimizin ruhu sad olsun"

Iftar öncesi masalari tek tek dolasan Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, sehit yakinlari ve gazilerle sohbet etti. Ramazan-i Serif’i tebrik eden Pehlivan, “Aziz topraklar için gözlerini kirpmadan canlarini vermis tüm sehitlerimizi rahmet, minnetle aniyorum. Gazilerimize de Allah’tan saglik sihhat diliyor, sükranlarimi sunuyorum. Aziz sehitlerimizin kiymetli aileleri; sizler sehitler tepesinde adi yazili olan esinizin, babanizin, kardesinizin, evladinizin bizlere hatirasi, yadigarisiniz. Devletimiz, milletimiz; sizlerin kiymetini, degerini her zaman biliyor ve hiçbir zaman da unutmayacaktir. Çünkü sizler en degerli varliklarinizi bu vatan için, bu millet için, bu bayrak için feda ettiniz. Hepsinin ruhu sad olsun. Süphesiz ki çesitli sorunlariniz, arzulariniz, dilekleriniz olacaktir. Bunlari hiç çekinmeden bütün devlet kademelerine iletebilirsiniz. Sehit yakinlari ve gazilerimizin sorunlari ile bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da en hassas sekilde tüm kurumlarimiz ilgileneceklerdir. Hep söyledigimiz gibi, Menemen Belediyesi siz oldugunuz için var. Bizler her zaman, tüm imkânlarimizla sizlerin yaninda, hizmetinde olmaya devam edecegiz. Bu vesileyle Rabbimden Ramazan-i Serif’inizin mübarek olmasini; tutacagimiz oruçlarin, yapacagimiz ibadetlerin kabul olmasini diliyorum. Hayirli bayramlara ulasmak dilegiyle, iyi aksamlar diliyorum" ifadelerini kullandi.

Menemen Kaymakamliginin Tepe Sosyal Tesisleri’nde düzenledigi iftar programina; Menemen Kaymakami Fatih Yilmaz, Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, Menemen Cumhuriyet Savcisi Hüseyin Kaçar, Menemen Ilçe Milli Egitim Müdürü Sibel Özer, Menemen Ilçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, Menemen Jandarma Komutani Yüzbasi Atilla Vurganer, Muharip Gaziler Dernegi Menemen Subesi temsilcileri, Menemen Müftüsü Mehmet Seven, belediye meclis üyeleri, sehit ve gazi yakinlari ile gaziler katildi.

Kaynak: İHA