Internet Kafeye Silahli Saldiri Kameraya Yansidi Açiklamasi Kovaladigi Gence Ates Açti

Kagithane’de gece saatlerinde bir sokakta çikan tartisma sonucu kaçan genci kovalayan saldirgan, sahsin sigindigi internet kafeye silahla ates açti. Kovalamaca ve saldiri ani kameralara yansirken, olayda ölen ya da yaralanan olmadi. Yanindaki sahsin müdahale ettigi saldirgan güçlükle uzaklastirildi.

Internet Kafeye Silahli Saldiri Kameraya Yansidi Açiklamasi Kovaladigi Gence Ates Açti
Kagithane Sultanselim Mahallesi’nde geçtigimiz aylarda meydana gelen olayda, maskeli ve kapüsonlu bir sahis, sokak arasinda bir gençle tartisti. Kavga çikmasi üzerine saldirgan silahini çekerken, genç ise hizla yanindan uzaklasti.

Kovaladigi gencin sigindigi is yerine sikti

Saldirganin arkasindan geldigini gören genç, cadde üzerindeki internet kafeye sigindi. Gencin arkasindan arkadasiyla birlikte elinde silahla onu kovalayan saldirgan, kafeye disaridan bir el ates etti. Saldirgan ikinci atesi açacagi esnada yanindaki arkadasi ona müdahale etti. Saldirgan arkadasi tarafindan güçlükle olay yerinden uzaklastirildi. Kovalamaca ve saldiri ani ise güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi.

"Belindeki silaha davranip öteki arkadasi kovalamaya basliyor"

Olayla ilgili konusan Adem Çoban, "Iki kisi arasinda bir tartisma çikiyor. Tartisma daha sonrasinda yerini kavgaya birakiyor. Arkadas sinirlendikten sonra belindeki silaha davranip öteki arkadasi kovalamaya basliyor. Bildigim kadariyla silah kurusiki çünkü duvarlarda mermi izi ya da baska bir iz yoktu. Kaçan kisi kovalamaca esnasinda bizim dükkanin oldugu yere siginiyor, ama dedigim gibi silah kurusiki oldugu için herhangi bir yaralanma olayi olmuyor" dedi.

Öte yandan, olayla ilgili sikayette bulunulmadigi ögrenildi.
Kaynak: İHA