Baskan Kepenek Her Gün Bir Mahalle Iftarinda Vatandaslarla Bulusuyor

Honaz Belediyesi’nin Yokusbasi ve Mentese Mahallesi’nde düzenlendigi iftar yemegine vatandaslar yogun ilgi gösteriyor. Honaz Belediye Baskani Yüksel Kepenek, “Ramazan’in huzurunu, paylasmanin güzelligini yasamaya devam ediyoruz” dedi.



Honaz Belediyesi’nin düzenledigi Mahalle Iftari programi hiz kesmeden devam ediyor. Ramazan Ayi boyunca Honaz’in mahallelerinde iftar sofralari kuran Honaz Belediyesi, Yokusbasi Mahallesi Sosyal Tesisinde gerçeklesen iftar yemeginde, sosyal tesisin yapiminda her gün tekerlekli sandalyesi ile gelip destek olan engelli vatandas Yusuf Çinlar’i sahnede selamladi.

Baskan Kepenek sahnede yaptigi konusmada, “Iftarimizi düzenledigimiz sosyal tesisimizin yapilis asamasinda tekerlekli sandalyesinin tekerlerini eskiterek her gün buraya gelen ve iftarimizi sosyal medya hesabindan duyuran Yusuf kardesimize sonsuz tesekkürlerimi iletiyorum” dedi.



Baskan Kepenek her gün bir mahallede vatandaslarla birlikte iftar açiyor

Yokusbasi Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeginde mahalle sakinleri ile birlikte orucunu açan Baskan Kepenek, “Ramazan ayi boyunca Honaz’imizin mahallelerinde iftarda vatandaslarimiz ile bulusmaya devam edecegiz. Ramazan etkinliklerimiz ile bir arada huzur içerisinde Ramazan Ayi’ni tamamlayacagiz. Kurdugumuz Halil Ibrahim Sofrasinda her vatandasimizi sevgiyle kucakliyoruz. Yaslisindan çocuguna herkesi kucakladigimiz Honaz’imizda Yokusbasili ve Menteseli hemserilerimiz ile bir araya gelmenin mutlulugunu yasadik. Vatandaslarimizin sofralari bereketle dolsun tassin. Insanlarimiz huzur içerisinde yasasin. Tüm Islam Âlemi’nin mübarek Ramazan Ayi’ni tebrik eder, hayirli günler dilerim” seklinde konustu.



Iftar organizasyonu tasavvuf musikisi esliginde devam etti. Iftar yemeginin ardindan baslayan ramazan eglencelerinde Semazen gösterileri, Karagöz Hacivat gölge oyunu ile tahta bacak ve palyaço gösterileri özellikle çocuklar tarafindan büyük ilgi ile izlendi. Çocuklara çesitli ikramlarda bulunuldu. Yokusbasi ve Mentese mahalle sakinleri, büyük begeni ile izledikleri eglenceler için Honaz Belediye Baskani Kepenek’e tesekkür etti.
Kaynak: İHA