Kilis'te Gazi Ve Sehit Aileler Iftarda Bulustu

Kilis Valisi Recep Soytürk, Gazi ve sehit aileleri ile iftarda bir araya geldi.

Kilis'te Gazi Ve Sehit Aileler Iftarda Bulustu
Kilis’te, bir dügün salonunda düzenlenen iftar programinda Kilis Valisi Recep Soytürk, sehit aileleri ve gazilerle sohbet etti. Iftardan sonra konusan Vali Soytürk, sehit aileleri ve gaziler ile iftar programinda bir arada olmanin mutlulugunu yasadigini belirtti.

Programa, 5. Zirhli Tugay Komutani Tuggeneral Haci Halil Osma, 1. Hudut Alay Komutani ve Garnizon Komutani Piyade Kurmay Albay Özhan Özvural, Kilis Belediye Baskani Servet Ramazan, Kilis 7 Aralik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Dogan Karacoskun, Il Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, Il Jandarma Komutani Albay Selami Aksit, Kilis Sehit ve Gazi Aileleri Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Murat Cumhur Muhtar, Kilis Sivil Sehit ve Gazi Aileleri Dernegi Baskani Veysel Evran katildi.

Vali Soytürk, depremzede vatandaslar için Kilis’te 645 konutun, Musabeyli ilçesinde de köy evlerinin temelini attiklarinin, altini çizerek, ‘‘Iki ay önce büyük bir deprem felaketi yasandi, "Bu felaketin hep beraber üstesinden geldik. Hem devletimiz hem de necip Türk milletinin yardimlariyla çok kisa süre içerisinde yaralarimizi sardik, hatta çevre illere dahi yardimlar götürdük" dedi.

Soytürk, vatandaslara hizmet etmek için canla basla çalistiklarini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA