Haber Arşivi

Ortaca'da Firinlarda Gramaj Denetimi

Ortaca Belediyesi ilçe sinirlari içerisinde üretim yapan firinlarda ve zincir marketlerde zabita ekipleri tarafindan denetim gerçeklestirdi. Ramazan Ayi nedeniyle ekmek, pide firinlari, imalathaneler ve zincir marketler belediyenin zabita ekipleri tarafindan denetlendi.

6 Nisan 2023 Perşembe   11:37:21

100 Milyon Liralik Kavsak Projesinde Asfaltlama Çalismalari Basladi

Karabük’te trafik sorununu çözmek amaciyla baslanan ve bayram öncesi çalismalarin tamamlanmasi beklenen Baliklarkayasi Batti Çikti Kavsaginda asfalt serimi basladi.

6 Nisan 2023 Perşembe   11:36:54

Çevikel Açiklamasi Saglik Yatirimlari Kalkinmayi Da Güçlendiriyor

DOSABSIAD, üyelerine özel avantajli saglik hizmeti saglamak için kisa süre önce hizmete baslayan Doruk Saglik Grubu ile is birligi protokolünü hayata geçirdi. Yönetim Kurulu Baskani Nilüfer Çevikel, saglik yatirimlariyla da kalkinmanin güçlendirilebilecegini söyledi.

6 Nisan 2023 Perşembe   11:36:53

Is Makinesinden Mazot Hirsizligi

Samsun’un Bafra ilçesinde belediyeye ait is makinesinden mazot çalindi.

6 Nisan 2023 Perşembe   11:36:52

Mesai Arkadaslarindan Kizi Vefat Eden Ögretim Üyesine Vefa Açiklamasi Kampüste Meyve Bahçesi Olusturdular

Çankiri Karatekin Üniversitesi Hukuk Fakültesi akademik ve idari personeli, Hukuk Fakültesi Ögretim Üyesi Dr. Idris Hakan Furtun’un vefat eden ve dogayi çok seven kizinin adini yasatmak için kampüste meyve bahçesi olusturdu.

6 Nisan 2023 Perşembe   11:36:51

Baharin Gelmesiyle Birlikte Pamukkale'de Yogunluk Basladi

UNESCO Dünya Kültür Mirasi Listesi’nde yer alan, termal sulari ve tarihi zenginligiyle dikkat çeken beyaz cennet Pamukkale, baharin gelmesiyle birlikte ziyaretçi sayisini artirarak turistlerin ilgi odagi oldu.

6 Nisan 2023 Perşembe   11:36:21

Konya'da çöp evde bulunan bebeğe devlet bakacak

Konya'da çöplerle dolu evde yalnız bulunan Fatma G.'nin 1,5 yaşındaki kızı Asel, tedavisinin ardından savcılığın talimatı üzerine Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı çocuk yuvasına yerleştirilerek, koruma altına alındı.

6 Nisan 2023 Perşembe   11:36:17

Yazici, Dünya Sampiyonunu Agirladi

Arnavutluk’ta düzenlenen Yildizlar Halter Dünya Sampiyonasinda ikinci olan Düzceli sporcusu Yagmur Melek Sahin, Gençlik ve Spor Müdürü Isa Yazici’yi ziyaret etti.

6 Nisan 2023 Perşembe   11:33:53

Yenimahalle Kahramankazan'a Geçit Vermedi

Beypazari Belediye Gençlikspor’u 2-0 yendikten sonra Kahramankazan Belediyespor’u da 2-0 maglup eden Yenimahalle ekibi, BAL Lig’i için mücadelesine devam ediyor. Antrenör Kerem Güney, takimin basarisindan gurur duydugunu belirtirken, oyuncularini da yürekten kutladi.

6 Nisan 2023 Perşembe   11:33:52

Semih Esen Açiklamasi 'Asimizi, Sevgimizi Ve Bereketi Paylasiyoruz'

Konyaalti Belediyesi, Ramazan ayi dolayisiyla iftar sofrasini kurmaya devam ediyor. Liman Mahallesinde iftarda vatandaslarla bir araya gelen Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, “Biz bu sofrada sadece asimizi degil sevgimizi ve bereketi de paylasiyoruz” dedi.

6 Nisan 2023 Perşembe   11:33:51

Sultanhisar'da Üreticilere Kestane Egitimi Verildi

Kestane üretiminde birinci sirada yer alan Aydin’da, özellikle kestane dal kanseri üreticilerin korkulu rüyasi olurken, Sultanhisar ilçesinde üreticilere hastalik ve zararlilar konusunda egitim verildi.

6 Nisan 2023 Perşembe   11:33:21

Takla Atan Otomobilden Burnu Bile Kanamadan Kurtuldu

Samsun’da kayganlasan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü takla atarak yagmur suyu kanalina düstü. Kazada otomobil hurdaya dönerken, sürücü ise kazayi burnu bile kanamadan atlatti.

6 Nisan 2023 Perşembe   11:32:50

Küçükçekmece'de 21 Yasindaki Genç Arazide Ölü Bulundu

Küçükçekmece’de, bos arazide 21 yasinda erkek cesedi bulundu. Yaninda tabanca ile bulunan gencin kafasindan vuruldugu ögrenilirken polis olayla ilgili genis çapli inceleme baslatti.

6 Nisan 2023 Perşembe   11:32:22

Mugla'da Otizm Etkinligi

Nisan ayinin ilk haftasi düzenlenen Dünya Otizm Farkindalik Haftasi etkinlikleri çerçevesinde Mugla’da degisik etkinlikler düzenleniyor. Mentese Sehbal Baydur Ortaokulu’nda otizm farkindalik haftasi sebebiyle düzenlenen etkinliklerde otizme dikkat çekildi.

6 Nisan 2023 Perşembe   11:32:21

Yildirim'da Tarihi Köskte Çalismalar Devam Ediyor

Bursa’da Yildirim Belediyesi, 19’uncu yüzyilda Müslüman Türk is insanlarinin kurdugu ilk ipek tesisi olan Osman Fevzi Efendi Ipek Fabrikasi’nin kösk yapisini ayaga kaldiriyor.

6 Nisan 2023 Perşembe   11:32:20

Yozgat'ta Yörenin Iklim Ve Toprak Kosullarina Uygun Asili Asma Fidani Üretiliyor

Yozgat’ta modern bagciligin yayginlasmasi için çalismalarini sürdürdüklerini söyleyen Yozgat Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Bag Yetistirme ve Islahi Anabilim Dali Arastirma Görevlisi Dr. Selda Daler, yörenin iklim ve toprak kosullarina uygun asili asma fidani üretimi gerçeklestirdiklerini söyledi.

6 Nisan 2023 Perşembe   11:31:52

Anadolu Sampiyonasi Aydin'da Basliyor

Türkiye Basketbol Federasyonu, 10-14 Nisan tarihleri arasinda altyapi faaliyetleri çerçevesinde oynanacak Anadolu Sampiyonlari U18 Erkek Kirmizi Grup müsabakalarina Aydin’in ev sahipligi yapacagini duyurdu.

6 Nisan 2023 Perşembe   11:31:51

Depremden Etkilenen 65 Ilçe Cazibe Merkezi Oldu

Kahramanmaras merkezli depremlerden etkilenen 9 ildeki 65 ilçe, Cazibe Merkezleri Programi’na dahil edildi. Karar ile bu ilçelerdeki yatirimlar, 6’nci bölge tesviklerinden yararlanacak.

6 Nisan 2023 Perşembe   11:31:50

Iran Ve Suudi Arabistan Arasinda Pekin'de Tarihi Anlasma

Iran ve Suudi Arabistan ortak mutabakat zapti imzalayarak, iki ülkenin büyükelçiliklerinin yeniden açilmasi, karsilikli olarak uçak seferlerinin baslatilmasi ve ülke vatandaslarina vize verilmesinin kolaylastirilmasi da dahil birçok konuda anlasmaya vardiklarini duyurdu.

6 Nisan 2023 Perşembe   11:31:22

Akdeniz'de Spor Yatirimlari Devam Ediyor

İçel Akdeniz Belediye Baskani Mustafa Baskan Gültak, özellikle mahalleli gençlerin istegi üzerine, ilçeye bagli kirsal ve en yüksek yerlesim yerlerinden biri olan Baglarbasi Mahallesine kazandirilan hali sahayi inceledi.

6 Nisan 2023 Perşembe   11:31:21

Milletvekilinden Ihtiyaç Sahibi Bin Aileye Kislik Ve Nakdi Yardim

MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek geçtigimiz yillarda oldugu gibi bu yil da ihtiyaç sahibi bin aileye nakdi yardimda bulundu.

6 Nisan 2023 Perşembe   11:31:20

Baskan Aras, Belediye Faaliyetlerini Anlatti

Bodrum Belediyesi’nin 2023 Yili Nisan Ayi Olagan Meclis Toplantisi Belediye Baskani Ahmet Aras baskanliginda gerçeklesti. Seffaf belediyecilik anlayisiyla sosyal medya hesaplarindan canli yayinlanan meclis toplantilarinin bu ayki toplantisinda Kent Konseyi Çocuk Meclisi’nin talebi oy birligi ile kabul edildi.

6 Nisan 2023 Perşembe   11:30:52

Liderlige Yükselen Irliganli, BAL'a Kosuyor

Denizli Bölgesel Amatör Lig’e yükselme grubu maçlarinin ikinci haftasinda Irliganlispor, Yesil Çivril Belediyespor’u 2-0 maglup ederek averajla liderlige yükseldi.

6 Nisan 2023 Perşembe   11:30:51

Dösemealti'nda Bozulan Yollara Müdahale

Dösemealti Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri ilçede yeni yol açma, sicak asfalt ve sathi kaplama çalismalarini sürdürürken, bozulan yollarin bakim onarim ve tamirlerini yaparak bu alanlara yama asfalt serimi yapiyor. Düzlerçami, Altinkale ve Yeniköy Mahallelerinde ayni anda bozuk yollarda asfalt yama çalismasi yapan ekipler 32 mahallede bozulan yollarin bakim ve onarimlarinin birkaç ay içerisinde tamamlanacagini açikladi.

6 Nisan 2023 Perşembe   11:27:51

Sokak Ortasinda Bir Kisiyi Hunharca Biçaklayarak Öldüren Sanik Açiklamasi 'Görev Icabi Bana Adami Öldürme Telkini Geldi'

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde sokak ortasinda bir kisiyi biçaklayarak öldüren sanik ilk kez hakim karsisina çikti. Halüsinasyon gördügünü söyleyen sanik, "Maktulü tanimiyordum. Beyaz ve siyah bir sey gördüm. Görev icabi bana adami öldürme telkini gelmisti. Iç sesim beni adamin yanina yönlendirdi. Biçaklama olayini hayal meyal hatirliyorum" dedi.

6 Nisan 2023 Perşembe   11:25:50

 1  2  ...  24  25  26  ...  34  35