Milletvekilinden Ihtiyaç Sahibi Bin Aileye Kislik Ve Nakdi Yardim

MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek geçtigimiz yillarda oldugu gibi bu yil da ihtiyaç sahibi bin aileye nakdi yardimda bulundu.

Milletvekilinden Ihtiyaç Sahibi Bin Aileye Kislik Ve Nakdi Yardim
Yardim sever kisiligi ile öne çikan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, geçtigimiz yillarda oldugu gibi bu yil da muhtarlarla yaptigi istisareler neticesinde tüm mahallelerde tespit edilen bin aileye nakdi yardimda bulundu. Özyürek yardimlari ilgili mahalle muhtarliklarina bizzat kendisi teslim etti. Özyürek’e MHP Merkez Ilçe Baskani Turan Gazi Yalçindag, Sivas KAÇEP Baskani Rabia Karadag ve teskilat mensuplari eslik etti.

Özyürek’in muhtarliklari ziyaret edecegini ögrenen mahalle sakinleri muhtarliklara giderek Özyürek ile görüsüp hayir dualarini ilettiler.

Özyürek, kendi bütçesinden yaptigi bu yardimlarla gelirli hemserilerinin karinca kararinca yaninda olmak istedigini belirtip, "Rabbim saglik ve güç verdikçe bizde her yil bu yardimlarimizi sürdürmeye çalisiyoruz. Bir kardesleri, bir hemserileri olarak karinca kararinca yanlarinda olmak istiyorum. Bin ilemize de nakdi yardimda bulunmaya çalistik. Muhtarlarimizdan Allah razi olsun. Onlarin yardimlariyla bu ailelerimize ulasiyoruz. Bu yardimlari kendi bütçemden ayirdigim parayla yapmaya devam edecegim” Dedi.

Mahalle muhtarlari ise Özyürek’e tesekkür ederek her zaman ihtiyaç sahiplerinin yaninda oldugunu dile getirdiler.
Kaynak: İHA