Semih Esen Açiklamasi 'Asimizi, Sevgimizi Ve Bereketi Paylasiyoruz'

Konyaalti Belediyesi, Ramazan ayi dolayisiyla iftar sofrasini kurmaya devam ediyor. Liman Mahallesinde iftarda vatandaslarla bir araya gelen Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, “Biz bu sofrada sadece asimizi degil sevgimizi ve bereketi de paylasiyoruz” dedi.

Semih Esen Açiklamasi 'Asimizi, Sevgimizi Ve Bereketi Paylasiyoruz'
Konyaalti Belediyesi, Ramazan ayi dolayisiyla Liman Mahallesinde düzenledigi iftara binlerce vatandas katildi.

Konyaalti Belediyesi ayni zamanda yurtlarda ve Antalya’nin çesitli yerlerinde ikamet eden depremzedeleri de otobüs ile iftar alanina getirdi. Iftara aileleriyle katilan vatandaslar Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen’e tesekkür ederken, çocuklarsa Esen’e sarilip sevgi gösterisinde bulundu. Yasanan deprem felaketinden dolayi buruk bir Ramazan ayi geçirdiklerini belirten Baskan Esen, bölgede yaralari sarmaya devam ettiklerini ifade etti.

Iftar sofrasinda sadece yemegi degil, sevgiyi ve bereketi de paylastiklarini kaydeden Esen, sözlerine söyle devam etti: “Ülkemizi son derece büyük bir üzüntüye bogan deprem afetinden dolayi Ramazan’i buruk bir sekilde yasiyoruz. Bugün biliyorum ki aramizda depremde ailesini, esini, dostlarini, evini kaybettigi için buraya gelen ve bizimle soframizi paylasan dostlarimiz var. Kaybettikleri tüm yakinlarina, canlarina Allah’tan rahmet diliyorum. Sifa bekleyen bütün yaralilara acil sifalar diliyorum. Buraya gelip soframizi bizimle paylastiginiz için sizlere tesekkür ediyorum. Hepinize sevgiler saygilar sunuyorum. Iyi ki varsiniz.”
Kaynak: İHA