Küçükçekmece'de 21 Yasindaki Genç Arazide Ölü Bulundu

Küçükçekmece’de, bos arazide 21 yasinda erkek cesedi bulundu. Yaninda tabanca ile bulunan gencin kafasindan vuruldugu ögrenilirken polis olayla ilgili genis çapli inceleme baslatti.

Küçükçekmece'de 21 Yasindaki Genç Arazide Ölü Bulundu
Olay, sabah saatlerinde Küçükçekmece Istasyon Mahallesindeki bos bir arazide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah ise giden bir vatandas, yaninda silah olan ve kafasindan vurulmus bir ceset gördü.

Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri yaptiklari kontrolde sahsin hayatini kaybettigini belirledi. Polisin yaptigi kontrolde sahsin üzerinde çikan kimlikte cesedin 21 yasindaki Turan Nakip’e ait oldugu tespit edildi.

Daha sonra Küçükçekmece Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli olay yeri inceleme polis ekipleri, yaptigi incelemede Nakip’in kafasindan vuruldugunu belirledi.

Haberi alarak olay yerine gelen annesi, sinir krizi geçirdi. Polis ve saglik ekiplerinin yardimiyla ayakta durabildi.

Yapilan incelemenin ardindan 21 yasindaki Turan Nakip’in cenazesi Mehmet Akif Ersoy Egitim ve Arastirma Hastanesi morguna kaldirildi.

Olayin intihar mi yoksa cinayet mi oldugu yapilacak otopsinin ardindan belli olacak.

Olayla ilgili polis ekipleri genis çapli çalisma baslatti.

Olay hakkinda konusan görgü tanigi Düzgün Yarisir, “Öldürülmüs ya da intihar etmis tam olarak olayi bilmiyoruz. Ama yaninda bir silah var, çocuk 18-20 yaslarinda genç ölü olarak bulunmus. Buradaki mahalle sakinleri buluyor, polise haber veriyor. Olay yerinde inceleme yapiyorlar” dedi.

Kaynak: İHA