Konya'da Uyusturucu Saticisi Tutuklandi

Konya’nin Cihanbeyli ilçesinde polis ekiplerin düzenledigi operasyonda çok sayida uyusturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 1 sahis tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya'da Uyusturucu Saticisi Tutuklandi
Edinilen bilgiye göre, Cihanbeyli Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri gençleri zehirlemek isteyen sokak saticisini ikametinde uyusturucu madde paketlerken suç üstü yakalayarak gözaltina aldi. Polis ekiplerinin yaptigi çalismalarda daha önceden uyusturucu madde ticareti yapmaktan suç kaydi bulunan sokak saticisi M.E.’yi takibe aldi. Sahsin sehir disindan getirerek piyasaya uyusturucu madde sürecegi bilgisi edinen ekipler, sahsi yakalamak için ikametgah adresine operasyon düzenledi.

Cihanbeyli ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan adrese yapilan operasyonda M.E. piyasaya sürmek için uyusturucu maddeleri küçük paketler halinde hazirlarken suç üstü yakalandi. Ikamette yapilan detayli aramada, 110 gram metamfetamin maddesi, 170 adet uyusturucu hap maddesi, 2 adet skunk bitkisi ile bir adet hassas terazi ele geçirilerek el konuldu. Daha önceden hakkinda kasten yaralama, uyusturucu madde ticareti yapmak, hirsizlik gibi pek çok suçtan kaydi bulunan M.E. sevk edildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA