Salihli Avcilar Kulübü Dernegi'nin Ismi Degisti

Manisa’nin Salihli ilçesindeki Avcilar Kulübü Dernegi’nin ismi yapilan olagan genel kurul ile Salihli Avcilar Dernegi olarak degistirildi. Yeni ismiyle yapilan kongrede mevcut baskan Yasar Çetin, 3. kez seçilip güven tazeledi.

Salihli Avcilar Kulübü Dernegi'nin Ismi Degisti
1947 yilinda kurulan ve 591 üyesi bulunan Salihli Avcilar Kulübü Dernegi Olagan Genel Kurulunu dernek binasinda gerçeklestirildi.

Saygi durusunda bulunulup, Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan kongrede Divan Baskanligini Hasan Hüseyin Türer yaparken, tek liste ile yapilan seçimde mevcut baskan Yasar Çetin, 3. kez baskan seçildi.

Dernegin isminin Salihli Avcilar Dernegi olarak degistirildigi genel kurulda, üyelerinin güvenoylari ile yeniden baskan seçilen Yasar Çetin, Salihli’de suurlu avciliga ön ayak olmaya ve dernek bayragini daha üst seviyelere tasimak için yönetim kurulu ile birlikte çalismaya devam edeceklerini söyledi.



Yasar Çetin Baskanligi’ndaki Salihli Avcilar Dernegi yönetimi ise Ahmet Özen, Atilla Aydogan, Ali Kalkan, Nihat Bakkal, Sükrü Sunar ve Emir Öner’den olusurken, denetleme kurulu ise Deniz Han Yildiz, Oguz Dogan ve Onur Candan’dan olustu.
Kaynak: İHA