Istanbul'da AK Parti Milletvekili Adaylariyla Birlikte Yüzlerce Vatandastan 2023'Ten 2053 Yürüyüsü

AK Parti Istanbul milletvekili adaylari Müserref Pervin Tuba Durgut, Nurettin Alan ve Adem Yildirim, Istanbul’un çesitli ilçelerinde vatandaslar ile birlikte AK Parti’nin 2023 ve 2053 hedeflerine vurgu yapmak amaciyla yürüyüs yapti. Beykoz, Zeytinburnu ve Eyüpsultan’da ellerindeki bayraklari sallayip marslar söyleyen vatandaslar da coskuya ortak oldu.

Istanbul'da AK Parti Milletvekili Adaylariyla Birlikte Yüzlerce Vatandastan 2023'Ten 2053 Yürüyüsü


AK Parti Istanbul 1. Bölge Milletvekili Adayi Müserref Pervin Tuba Durgut ile AK Parti Istanbul 1. Bölge Milletvekili Adayi Nurettin Alan Beykoz’da, AK Parti Istanbul 2’nci Bölge Milletvekili adayi Adem Yildirim ise Zeytinburnu’nda yüzlerce vatandas ile birlikte yürüyüs gerçeklestirdi. Ayni zamanda Eyüpsultan Belediye Baskani Deniz Köken de Eyüpsultan’da vatandaslarla birlikte yürüdü. AK Parti’nin 2023 ve 2053 hedeflerine vurgu yapmak amaciyla saat 20.23’te baslayan yürüyüsler, saatler 20.53’ü gösterdiginde son buldu. Yüzlerce vatandas da milletvekili adaylari ve partililer ile beraber yürüyüse ortak oldu. Yüzlerce kisi, bayraklar sallayip marslar ve türküler söyleyerek coskuya ortak oldu.

“Türkiye, Türkiye Yüzyili için hazir”

AK Parti Istanbul 1. Bölge Milletvekili Adayi Müserref Pervin Tuba Durgut, “Çok anlamli bir yürüyüstü gerçekten. 2023’ten 2053’e olan hedeflerimizi, vizyonumuzu hatirlatan bir yürüyüs yaptik. Cumhuriyetimizin 100’üncü yilinda Türkiye Yüzyili vizyonuyla çok önemli bir seçime giriyoruz. Bugün Beykoz’daydim, gördüm ki Beykoz Türkiye Yüzyili için hazir, Istanbul Türkiye Yüzyili için hazir, tabii ki Türkiye, Türkiye Yüzyili için hazir. Biz insallah bu güzel vizyonla Cumhurbaskanimizin liderliginde 14 Mayis’ta bu seçimi yine alacagiz Allah’in izniyle. Fakat biz bu seçimi öyle bir alacagiz ki hiç kaybedeni olmayacak. Tüm Türkiye birlik ve beraberlik içinde yürüyüsüne devam edecek” dedi.



“Reisimiz yürüyor biz de pesindeyiz, devamli yürüyecegiz”

AK Parti Istanbul 1. Bölge Milletvekili Adayi Nurettin Alan, “Gerçekten çok heyecan verici, seçim atmosferine girdik. Bizim hedeflerimiz 2023’tü, simdi 2053 ve 2073. Buradan 2053’e bir gönderme yapiyoruz. Bundan sonra Türkiye’nin önünün daha açik oldugunu düsünüyoruz. Reisimiz her zaman siirleri sever. ‘Delikanlim, isaret aldigin gün atandan, yürüyeceksin, millet yürüyecek arkandan, sana selam getirdim Ulubatli Hasan’dan’ dedigi, Reisimiz Fatih’lerin torunu, Ulubatli Hasan’larin torunu, o yürüyor biz de pesindeyiz, devamli yürüyecegiz. Son nefesimize kadar heyecanla askla sevgiyle çiçeklerle yürüyecegiz” diye konustu.



“Bu seçim yeni bir çagin kapisini aralayacagimiz bir seçimdir”

Zeytinburnu’nda yürüyüse katilan AK Parti Istanbul 2’nci bölge milletvekili adayi Adem Yildirim, “Saatimiz 20.23, 20.53’e kadar yürüyecegiz. 2053’ün de bir anlami var. Istanbul’un fethinin simgesi. 2053 vizyonumuz. 2071 Malazgirt Zaferimizin bin yillik zirvesi. Bu anlamda gençlerimiz böyle bir mesaj vermek istedi. 2023’e ‘Yüzyilin seçimi’ diyoruz. Devletimizin yüzüncü yil dönümü. Insallah ikinci yüzyilimiza adim atacagiz. Ikinci yüzyila güçlenmis, tüm alt yapisini tamamlamis, her türlü problemini halletmis, tek bayrak çatisinda, tek millet olma ruhuyla milletimizi toplamis, ‘Daha adil bir dünya mümkün’ diyen bir liderin arkasinda yürüyecegiz. Dünyada layik oldugumuz, tarih boyunca var oldugumuz yere hep birlikte gidecegiz. Bu seçim yeni bir çagin kapisini aralayacagimiz bir seçimdir. Bunu atalarimiz, dedelerimiz yapti. Simdi sira bizde” dedi.



Eyüpsultan Belediye Baskani Deniz Köken, “Bu yil Cumhuriyetimizin 100. yilina geçis yapiyoruz, 14 Mayis seçimlerine çok az bir zaman kaldi, o yüzden il teskilatimiz sevgi yürüyüsünü 20.23’de baslatip 20.53’te bitirecegi ’2023’ten 2053’e’ mesajini bu aksam Istanbul’umuzun 39 ilçesinden ayni anda verecegiz. Bugün benim 8. programim dolu dolu, canli canli vatandaslarimiz hem sorularini soruyorlar, hem önerilerde bulunuyorlar. Onlarin hepsine cevap veriyoruz. Heyecan zirvede, ben Istanbul için ilgi alakayi güzel görüyorum. Tesekkür ediyorum, 2023’ten 2053’e herkese merhaba” dedi.



Esin Dömirbilek adli vatandas ise “Bu sevgi yürüyüsü hepimizi temsil edecek. Ne kadar güçlü ve kararli oldugumuzu gösterecek. Seçimleri nasil kazanacagimizi herkes görecek insallah. Seçimler Cumhurbaskanimizin galibiyetiyle sonuçlanacak insallah, hepimiz bunun için çaba sarf ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA