Siirt Belediyesi'nden Spora Yönelik Dev Yatirimlar Sürüyor

Siirt Valisi ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu, sosyal belediyecilikte yeni bir model anlayisiyla insaat çalismalarinin devam ettigi Siirt Atatürk Stadyumu ve Çok Amaçli Spor Salonu’nda incelemelerde bulanarak, devam eden insaatlari denetledi.

Siirt Belediyesi'nden Spora Yönelik Dev Yatirimlar Sürüyor
Siirt Belediyesi spor yasamina deger katmak amaciyla yeni projeleri hayata geçirmeye ve kentte yeni spor alanlari kazandirmaya devam ediyor. Bu kapsamda Siirt Valisi ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu, yenileme ve genisletme insaat çalismalarinin hizla devam ettigi Atatürk Stadyumu’nu ziyaret ederek, yetkililerden çalismalar hakkinda bilgi aldi. Vali Hacibektasoglu, daha sonra Bahçelievler Mahallesi Cemil Ertekin Caddesinde yapimi devam eden ‘Çok Amaçli Spor Salonu’nu yerinde inceleyerek denetledi.

“Gençlerimizi sporla bulusturuyoruz”

Kent genelinde spor yatirimlarina yönelik çalismalarin hizla devam ettigini belirten Vali Hacibektasoglu, “Hedefimiz, gençlerimizi ve çocuklarimizi sporla daha çok bulusturmak, gençlerimizin taleplerini en kisa sürede gidermek ve bu spor tesislerini halkimizin hizmetine sunmaktir. Spor tesislerinin sehre büyük bir dinamizm ve canlilik katacaktir. Hayata geçirilecek projeyle, özellikle genç nüfusun yogun oldugu sehrin önemli bir eksikligi giderilmis olacak” dedi.

Siirt Belediyesi olarak kenttin sosyal, kültürel ve sportif yasamina deger katacak yatirim ve projeleri halkla bulusturmaya devam edeceklerini dile getiren Vali Hacibektasoglu, Siirt’te büyük bir gelisim ve dönüsüm yasandigina dikkat çekerek, kentte yapimi süren yatirim ve projelerin en kisa sürede halkin hizmetine sunulacagini belirtti.

Buradaki incelemelerini tamamlayan Vali Hacibektasoglu, daha sonra Cemil Ertekin Caddesi’nde parke döseme ve kaldirim çalismalarini inceledi.

Vali Hacibektasoglu’nun denetim ve inceleme gezisinde, Belediye Baskan Yardimcilari Kadir Yildiz, Abdulmecit Ilhan ve Belediye birim müdürleri hazir bulundu.
Kaynak: İHA