Yenilenebilir Enerji Konferansinin 13'Üncüsü 4 Mayis'ta

IRENEC 2023 13’üncü Uluslararasi Yüzde 100 Yenilenebilir Enerji Konferansi, “Yerel Enerji Karar Destek Araçlariyla 2030’a kadar 100 Iklim-Nötr ve Akilli Sehir” basligiyla 4 Mayis’ta basliyor. IRENEC 2023’ün ana temasini, mevcut enerji agini gelecekte tümüyle yüzde 100 yenilenebilir enerjiye dönüstürme yönündeki küresel hedef olusturuyor.

Yenilenebilir Enerji Konferansinin 13'Üncüsü 4 Mayis'ta
IRENEC 2023, Türkiye Yenilenebilir Enerjisi Birligi, EUROSOLAR Türkiye tarafindan organize edilen ve pek çok ulusal ve uluslararasi organizasyon tarafindan desteklenen 13’üncü Uluslararasi Yüzde 100 Yenilenebilir Enerji Konferansi 4 - 6 Mayis tarihlerinde Istanbul Beykent Üniversitesi Ayazaga Yerleskesinde düzenlenecek.

Avrupa Yenilenebilir Enerjiler Birligi (EUROSOLAR) Türkiye Baskani, Istanbul Beykent Üniversitesi Ögr. Üyesi Prof. Dr. Tanay Sidki Uyar, Rektör Prof. Dr. Volkan Öngel, T.C. Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi, Iklim Degisikligi Baskanligi Baskan Yrd. Dr. Tugba Dinçbas, Dünya Rüzgâr Enerjisi Birligi Genel Sekreteri Stefan Gsanger, EUROSOLAR Baskani Prof. Peter Droege, Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras ve birçok isim konferansta konusmaci olarak yer alacak.

Konferans, “Yenilenebilir Enerji Entegrasyonu, Avrupa Yesil Anlasmasi, Enerji Dönüsümü 2050, Yenilenebilir Enerji Teknolojileri ve Uygulamalari” olarak 4 ana baslikta düzenlenecek.
Kaynak: İHA