Tire'de Minibüs Elektrik Diregine Çarpti Açiklamasi 2 Ölü, 1 Yarali

Izmir’in Tire ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çikan minibüs elektrik diregine çarpti. Yan yatan minibüs alev alev yandi. Araç içerisinde bulunan kari koca çikan yanginda hayatini kaybederken 1 kisi de yaralandi.

Tire'de Minibüs Elektrik Diregine Çarpti Açiklamasi 2 Ölü, 1 Yarali
Kaza, saat 05.45 siralarinda Tire - Selçuk Karayolu Küçükkale Mahallesi yakinlarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selçuk istikametinden Tire istikametine seyir halinde olan Hüseyin Yazici idaresindeki 45 KA 893 plakali minibüs, sürücüsünün kontrolünden çikarak elektrik diregine çarpti. Yan yatan minibüs bir anda alev alev yanmaya basladi.

Kazayi ve alevleri gören diger sürücülerin durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye, saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken, itfaiye ekipleri yanan minibüsü söndürdü. Saglik ekipleri ise yaptigi kontrollerde minibüsün ön tarafinda bulunan Hüseyin Yazici ve Zehra Yazici’nin hayatini kaybettigi, arka koltukta bulunan S.D. ise agir sekilde yaralandigi belirlendi. Yarali, ambulans ile Tire Devlet Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alinirken, kari kocanin cansiz bedeni savcinin incelemesi ardindan morga kaldirildi.

Kazayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA