Muharrem Ince Bartin'da Vatandaslara Seslendi

Memleket Partisi Genel Baskani ve Cumhurbaskani adayi Muharrem Ince Bartin’da vatandaslara seslenirken, Cumhur Ittifaki ve Millet Ittifaki’na elestirilerde bulundu.

Muharrem Ince Bartin'da Vatandaslara Seslendi
Bartin’daki programinda Cumhurbaskani adayi Muharrem Ince’ye partisinin Bartin milletvekili adaylari Haci Gölbucakli ve Yildiz Bengi Nuhoglu eslik etti.

Gençlerin yogun ilgisiyle karsilanan Ince, kent merkezinde vatandaslara seslendi.

Ince yaptigi konusmada, "Muharrem Ince sagci misin, solcu musun? Ne sagdan, ne soldan, Atatürk’ün yolundan. Ne ’Cumhur’ ne ’Millet’, tek yol ’Memleket.’ Bakin isaretimiz su. Bu üçüncü yol. Millete diyorlar ki kirk katir mi, kirk satir mi? Seç, Erdogan mi Kiliçdaroglu mu? A-B demeye mecbur muyum? C Muharrem Ince. Niye? Diyemez miyiz yani. Erdogan’a karsi çikarsan terörist diyor. Kiliçdaroglu’na karsi çikarsan bölücü diyor. Ne teröristiz ne bölücüyüz. Atatürkçüyüz, Atatürkçü. Erdogan, Hizbullahçilari doldurmus listelerine, Kiliçdaroglu da FETÖ’cüleri doldurmus. Sadullah Ergin’in ne isi var Çankaya’da? Ne isi var? Sadullah Ergin’i yargi FETÖ’ye teslim edilirken Adalet Bakani olan Sadullah Ergin’i Atatürk’ün Çankaya’sina koyacaksin, sonra bana dönüp laf söyleyeceksin. Davutoglu ne zamandir CHP’li oldu da Muharrem Ince’ye bölücü diyorsunuz. Ne zaman oldu? Ayip, ayip. Insanda biraz utanma olur, utanma. Arlanma olur, sikilma olur. 77 kisiyi doldurdunuz listelere. Hani Yüce Divana gönderecektin Babacan’i? Simdi Cumhurbaskani Yardimcisi yapiyorsun. Hani en çapsiz Disisleri Bakani Davutoglu’ydu? Simdi Cumhurbaskani Yardimcisi yapiyorsun. Bakin bunlari bize proje diye yutturuyorlar. Bu bir proje degil. Bu akil tutulmasi, akil tutulmasi. Memleket Partisi hazine yardimi yok, belediyesi yok, gönüllülerin kurdugu bir parti. Aslan gibi yüreklice hiçbir ittifaka da girmeden tek basina baraji da geçecek, rekor kiracak. Buna inaniyorum" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA