Beytüssebap Ilçesine Ilk Defa Bir Otobüs Firmasi Sefer Düzenleyecek

Sirnak’in Beytüssebap ilçesinde ilk defa otobüs firmasi sube açacak ve ilçeye ilk kez otobüsler giris yapacak.

Beytüssebap Ilçesine Ilk Defa Bir Otobüs Firmasi Sefer Düzenleyecek
Firma sahibi Irem Bayram, beraberindeki heyetle ilk defa Sirnak’in Beytüssebap ilçesine geldi. Simdiye kadar otobüs firmalarin gelmedigi ilçeye artik otobüsler gelip yolcu tasimaciligina baslayacak. Hakkari’nin Yüksekova ilçesi ve Antalya güzergahi için 4 otobüs ve onlarca sube açan firma sahibi, Beytüssebap ilçesi içinde sefer düzenleyeceklerini söyledi.



Hakkari, Yüksekova, Çukurca, Beytüssebap, Uludere, Sirnak, Cizre, Nusaybin, Kiziltepe, Viransehir, Sanliurfa, Gaziantep, Adana, İçel ve Antalya güzergahi için günde iki otobüs gidis-gelis yaparak vatandaslara hizmet verecek. Bu adimla ilk defa Beytüssebap ve Çukurca sinirda kalan ilçelere otobüsler gidip gelecek. Irem Bayram, firma olarak hiç gidilmeyen yerlere seferler açtiklarini söyledi.

Uzakta kalmis yerlere hizmet vermeye çalistiklarini ifade eden Bayram, "Iki yildir Hakkari ve ilçelerine hizmet veriyoruz. Bu yil Sirnak güzergahi hizmet vermeyi basladik. Simdiye kadar otobüs firmalarinin gelmedigi bir ilçe; insallah Yüksekova Hakkari, Çukurca, Beytüssebap, Uludere ve Sirnak güzergahina hizmet verecegiz. Bugün Hakkari’den çikan aracimiz seferine basladi.

Çok keyifli ve heyecanliyiz. Kiymeti anlasilan bir bölge, bu yüzden buradakilere hizmet vermekten mutluluk duyacagiz" dedi.

Beytüssebap Belediye Baskani Habip Asan, huzur ortaminin saglanmasiyla beraber Beytüssebap’in artik tur rotalari içerisine alindigini ve tur düzenleyenlerin geldigini kaydetti.

Beytüssebap’ta ilk defa otobüs firmalari hizmet verecegini aktaran Baskan Asan, "Bugün de bölgemizin gururu bir firmanin CEO’su burada bizleri çok mutlu etti. Sahsim, kurumum ve ilçem adina çok tesekkür ederim. Eskiden otobüse yetismek için bir gün önceden gitmesi gerekiyordu. Artik bu sorun kalkiyor. Ilçemizin nüfusunun 5 kati baska illerde bu yüzden çok gidis gelisler oluyor. Yolun bittigi yer degil, yolun basladigi bir yer. Beytüssebapli hemsehrilerimiz artik rahat ve konforlu bir yolculuk yaparak buradan baska bölgelere gidebilecek" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA