Aydemir Açiklamasi 'Davamiz Millet Davasidir'

AK Parti Milletvekili Aydemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenledigi basin toplantisinda, TBMM’nin 103 yil önce millet iradesinin sekillendigi bir yer oldugunu belirterek, milletin düsüncelerinin burada hayata yansidigini söyledi.

Aydemir Açiklamasi 'Davamiz Millet Davasidir'
TBMM 23 Nisan Özel oturumuna katilan Milletvekili Aydemir, siyasi gelismelere iliskin notlar düstü, TBMM’nin Türk Milleti ve milli irade için hayati önemde olduguna vurgu yapti.

Milli Iradenin Ak Teveccühüne Minnettariz

AK Parti Erzurum Milletvekili Ibrahim Aydemir, "21 yilda 200 yili askin zamani kapsayacak çalismalar yaptik. Bundan sonraki 5 yilda da belki bir 50 yillik daha mesafe alacagiz insallah." dedi.

Milletvekili Aydemir, Milli Iradenin AK teveccühüne minnettar olduklarini belirtti.

Milletvekili Aydemir’den Tesekkür

Gazi Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere bugüne kadar seçilen milletvekillerine ve Meclis’te çalisan herkese tesekkür eden Milletvekili Aydemir, "Mahkeme kadiya mülk degil demisler. Hakikat budur. Bugün biz vardik, yarin baskalari gelecek. Yasayan vatanimiz, ülkemiz, Meclisimiz olacak. Burasi dünya durdukça duracak ki milletin iradesi yansisin." diye konustu.

Yeni Dönem

Milletvekili Aydemir, 21 gün sonra yeni bir iradenin sekillenecegini ve 600 milletvekilinin milleti temsil edecegini dile getirerek, "Yeni dönem, arzumuz, dilegimiz o ki çok daha özel kapilar açsin ülkemiz, milletimiz için." ifadesini kullandi.

14 Mayis Seçimleri

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in 5 yillik yeni bir dönemi daha olacagini ifade eden Milletvekili Aydemir, Meclis’te bir nöbet degisimi olacagini ve bazi milletvekillerinin yerine yeni yüzlerin gelecegini belirtti.

Bütün Dava Millet Davasidir

Milletvekili Aydemir, AK Parti’nin her seçim döneminde bir yenilenmeyle geldigini vurgulayarak, sunlari kaydetti:"21 yilda 200 yili askin zamani kapsayacak çalismalar yaptik. Bundan sonraki 5 yilda da belki bir 50 yillik daha mesafe alacagiz insallah. Bütün dert, bütün dava millet davasidir, insanlarimizin daha müreffeh sartlarda yasama davasidir, insanliga deger katabilme davasidir."
Kaynak: İHA