Alfatli'ya Ana Ocagindan Tam Destek

BBP Genel Baskan Yardimcisi ve 28.Dönem Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayi Ekrem Alfatli, 14 Mayis seçim çalismalari çerçevesinde ramazan bayraminin son gününde de çalismalarina devam etti.

Alfatli'ya Ana Ocagindan Tam Destek
28 Dönem BBP Bursa Milletvekili Adayi Ekrem Alfatli, Türkiye’nin ikinci yüzyilinin biçimlendirecek 14 Mayis seçim çalismalarina araliksiz devam ediyor.Alfatli bayramin son gününde partisinin milletvekili adaylari Ismail Demir, Saban Demir, Ismail Aslan ,Ceyhan Inci, Selahattin Celt ve Hasan Uslu ile beraber ana ocagi Keles Kozubudaklar Köyü’ne gittiler.

Coskulu bir kalabalikla Alfatli‘yi karsilayan Kozbudaklar Köyü Muhtari Mehmet Yildirm ve Kozbudaklar Dernek (KOZDER) Baskani Resul Uysal, yönetim kurulu üyeleri ve köylüleri Alfatli’nin her daim yaninda olduklarini ve tam destek vereceklerini ifade ettiler.

Alfatli, köylüleri ile bir arada olmaktan mutlu oldugunu ifade ederek basladigi konusmasinda su açiklamalari yapti; “Bugün çocuklugumun her yaz tatilinde gelmeyi dört gözle bekledigim köyümden olmaktan oldukça mutluyum. Kurulustan kurtulusa kadar geçen süre zarfinda dag yöresinin fertlerinin ortak özelligi,bayragini, ülkesiniseven, her türlü imkânsizliga ragmen hiçbir dönem büyük Türk Milletine, degerlerine ihanet etmemistir. Ben debu yörenin bir evladi olmaktan seref duyuyorum. Sizlerin destegi ile milletvekili seçildigim takdirde dag yöresinin ve köylerimizin ciddi anlamda eksikliklerini ve ihtiyaçlarinin giderilmesi noktasinda canla basla çalisacagim. Bu yörenin kalkinmasi ve daha da insanca yasayabilmesi için gazi mecliste de üzerine düsen her seyi sonuna kadar yapacagim.”
Kaynak: İHA