AK Parti Milletvekili Adayi Ayrim'dan Beylikdüzü'nde Esnaf Ziyareti

AK Parti Istanbul Milletvekili Adayi Samil Ayrim, Beylikdüzü’nde kapi kapi dolasarak esnaf ve vatandaslarin dertlerini dinleyip sohbet etti.

AK Parti Milletvekili Adayi Ayrim'dan Beylikdüzü'nde Esnaf Ziyareti
AK Parti Istanbul 3’üncü Bölge Milletvekili Adayi Samil Ayrim, 14 Mayis seçimine dogru saha çalismalarina Beylikdüzü’nde devam etti. Ilçe genelinde vatandaslarla bir araya gelen Ayrim’a Beylikdüzü AK Parti Ilçe Baskani Mustafa Günaydin ve teskilat mensuplari da eslik etti. Ayrim, ziyaretleri sirasinda vatandaslarla sohbet etti.

Ziyaret sonrasi degerlendirmelerde bulunan Ayrim, AK Parti teskilatinin uzun süredir sahada kapi kapi vatandaslari ziyaret ettigini ifade ederek, “Beylikdüzü’ndeyiz bugün. Esnaf ziyaretleri yapiyoruz. 7’den 70’e herkese dokunuyoruz. Bu dokunus seçim nedeniyle degil seçimlerden evvel de bu bölgeyi çok ziyaret ediyorduk. Bütün Istanbul’da da ayni sekilde. Vatandaslarimizdan çok olumlu tepkiler aliyoruz. Bu da açikçasi bizi memnun ediyor. Karsimizda Millet Ittifaki ve onun uzantilari var. Biz hiç onlara bakmadan vatandasimizin bize karsi ilgisi, davranisi, durusu nedir onu tartiyoruz. Gerçekten de çok olumlu tepkiler aldigimizi görüyoruz. Terör olaylari vatandasimizin önem verdigi bir hadise. Çünkü vatandasimiz evinde rahat uyuyamiyor, sokakta rahat yürüyemiyorsa Allah göstermesin geçmiste yasanan sikintili günleri vatandaslarimiz tekrar görmek istemiyor. 21 yillik AK Parti iktidarlarinda çita gerçekten çok yükseldi. Sikintili süreçlerimiz oldu ama biz diyoruz ki yaptiklarimiz yapacaklarimizin teminatidir. Iste uçak gemimizi yapiyoruz vatandaslar görmek için kuyruklar olusturdu. Sayin Cumhurbaskanimiz her gün bir açilis yapip çok önemli mesajlar veriyor” dedi.

Kaynak: İHA