Kocaaliler; 'Türkiye Yüzyilini Gençlerle Insa Edecegiz'

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayi Gökberk Kocaaliler, dünkü seçim gezilerini Yakutiye Ilçesi’nde Cumhuriyet Caddesi esnafi ve Lalapasa Mahallesi Istasyon mevkiinde bulunan esnaf ziyaretiyle sürdürdü.

Kocaaliler; 'Türkiye Yüzyilini Gençlerle Insa Edecegiz'
Iftar sonrasi kahvehane ziyaretlerinde vatandaslari dinleyen Kocaaliler, 14 Mayis seçimlerinin önemine vurgu yapti. Genç aday olarak tüm gücüyle vatandaslarin beklentilerine cevap vereceklerinin altini çizen Kocaaliler, “Genciz, güçlüyüz ve yarin daha güçlü olacagiz. Milletimizin azmi ve güçlü yönetim yapimiz ile Türkiye Yüzyili’ni gipta edilecek bir istikbale dönüstürecegiz. Bizim hedefimiz, çalismak, çabalamak, gayret etmek, hakkin, iyinin ve güzelin hâkim olmasi için mücadele etmektir. Türkiye Yüzyili’nda her ne yapilacaksa beraber yapacak, beraber insa edecegiz" dedi.

AK Parti’de görev üstlenmenin, herhangi bir makam, mevki sahibi olmak olmadigini. Görev üstlenmenin, gece gündüz çalisarak ülkesine hizmet etmeye talip olmak oldugunu vurgulayan AK Parti Milletvekili Adayi Kocaaliler, “AK Parti olarak Erzurum adaylarinda tam kadro meclise girecegimize inaniyoruz. Dogru yolda dogru adamla yürümeye devam edecegiz. Halkimizin ferasetine güveniyoruz. Sehrimizin her kösesine hizmet götüren AK Parti’ye, yine büyük bir teveccühle rekor bir destek verecektir" diye konustu.

Kaynak: İHA