Kaymakam Odabas, Depremzede Vatandaslarin Iftar Sofrasina Misafir Oldu

Balikesir’in Edremit Kaymakami Ahmet Odabas, Türkiye Kömür Isletmeleri Edremit Kampindan misafir edilen depremzedelerin iftar programina misafir oldu.

Kaymakam Odabas, Depremzede Vatandaslarin Iftar Sofrasina Misafir Oldu
Ramazan-i serif münasebetiyle düzenlenen iftar yemeginde depremzede vatandaslarla birlikte dualar esliginde orucunu açan Kaymakam Odabas, esi Ayse Odabas ile birlikte iftar sonrasi vatandaslarla hasbihal etti.

Son günlerini yasadigimiz Ramazan ayinin manevi atmosferinde birlik ve beraberligin, dayanisma ve yardimlasmanin yogun yasandigina dikkat çeken Odabas, hep birlikte bu zor günlerin asilacagini ifade ederek; "Milletçe asrin felaketi olarak nitelendirilen çok büyük bir sinavdan geçtik ve yine milletçe yeniden baslamanin, birlikte basarmanin mücadelesini veriyoruz. Yasadigimiz bu dönem, devletimizin ve milletimizin ferasetiyle bir oldugu, el ele vererek yaralari ziyadesiyle sardigi bir dayanisma olarak tarihin sayfalarinda yerini alacaktir. Allah birligimizi beraberligimizi daim eylesin ve bir daha böyle agir imtihanlar yasatmasin insallah" dedi.

Depremzede vatandaslarin Ramazanini tebrik eden Kaymakam Odabas, vatandaslarin talep, istek ve önerilerini dinleyerek sorunlarin çözümü noktasinda devletin her daim vatandaslarinin yaninda oldugunu belirtti.

Kaynak: İHA