Tirtex Dorse Plywood Amerikan Standartlarini Türkiye'ye Tasiyor

Meserretçioglu Yatirim Grubu bünyesinde yer alan Turkish Plywood, otomotiv dorse sektöründe Tirtex Plywood ile Amerikan standartlarini Türkiye’ye tasiyor.

Tirtex Dorse Plywood Amerikan Standartlarini Türkiye'ye Tasiyor
Plywood ve kontrplak ithalat ve ihracatinda global ölçekli bir olusum olan Turkish Plywood, Rusya-Ukrayna savasi sonrasinda degisen global pazar yapisinda Amerika standartlarinda üretilen ve Amerika’da kullanilan ürünleri Türkiye pazarina sunmaya basladi.

Karayolu nakliyesinin öneminin üst seviyede oldugu günümüzde, ürünlerin tasinmasi esnasinda en önemli hususlardan biri olan kaydirmaz taban konusunda özel yüzey kalite ve standardi ile rakiplerinden gözle görülür biçimde ayrilan TIRTEX Plywood iç yapisi ile en uzun vadeli kullanim ve dayanimi da ayrica sunuyor.

Plywood ve Kontrplak konusunda çok genis bir ürün yalpazesini global ölçekli olarak Avrupa’dan Afrika’ya tüm dünyada dagitimini gerçeklestiren ve turkishplywood.com üzerinden ulasilabilen Turkish Plywood, basta insaat, mobilya, ambalaj gibi ana sektörlerin ürün taleplerini takdir toplayan hizmet kalite anlayisi ile sürdürmeye devam ediyor.
Kaynak: İHA