Girisimci Kadinlara Ulasmak Için Yola Çiktilar Açiklamasi Paydaslari Her Gün Artiyor

Kocaeli’de kurulan Marmara Kadin Girisimi Üretim ve Isletme Kooperatifi Birligi’ne son olarak Bursa’dan yeni paydas katildi. Üst Birlik Baskani Nuket Özcan, "Türkiye’nin neresinde olursa olsun, üretime katilan, ülke ekonomisine katki saglayan bütün kadinlara ulasmak, onlarin fikirlerinden ilham almak ve kendi içimizde bu fikirleri bütün paydaslarimizla paylasarak onlara isik olmak istiyoruz" dedi.

Girisimci Kadinlara Ulasmak Için Yola Çiktilar Açiklamasi Paydaslari Her Gün Artiyor
Kocaeli’de kurulan ve kisa sürede hem bölgesinde hem de ülke genelinde ilgi toplayan Marmara Kadin Girisimi Üretim ve Isletme Kooperatifi Birligi’ne Edirne’den sonra Bursa’dan da yeni paydas katildi.

Marmara Kadin Girisimi Üretim ve Isletme Kooperatifleri Birligi Üst Birlik Baskani Nuket Özcan, yeni paydas Gürsu Kadin Girisimi Üretim ve Isletme Kooperatifi Baskani Sümeyye Isik’a yaka karti ve plaketini takdim etti. Isik, birlige seçildikleri için Nuket Özcan ve birlik yönetimine tesekkür ederek, birlikte gerçeklestirecekleri proje ve çalismalar ile kadin emeginin hak ettigi yere ulasacagini kaydetti.



Çini ve seramik atölyesini gezdiler

Üst Birlik Baskani Özcan ile beraberindekiler Bursa’da bir dizi program ve ziyaretler de gerçeklestirdi. Bursa’nin önemli çini ve seramik sanatçilarindan Sebnem Tuna’nin atölyesini gezen heyet, eserleri hakkinda bilgi aldi. Marmara Kadin Kooperatifleri Birligi Baskani Nuket Özcan, Sebnem Tuna’nin tüm kadinlara örnek oldugunu, kadin girisimi ve emegi açisindan çok önemli bir ise imza attigini vurguladi.

"Bütün kadinlara ulasmak, isik olmak istiyoruz"

Bursa’da bir baska ziyaret ise yeni dogan çocuklar için tekstil ürünlerinin üretimini gerçeklestiren Dilek Bölükbasi’nin atölyesine gerçeklestirildi.

Ziyaretin ardindan açiklamalarda bulunan Baskan Nuket Özcan, "Türkiye’nin neresinde olursa olsun, üretime katilan, ülke ekonomisine katki saglayan bütün kadinlara ulasmak, onlarin fikirlerinden ilham almak ve kendi içimizde bu fikirleri bütün paydaslarimizla paylasarak onlara isik olmak istiyoruz. Bursa’daki ziyaretlerimiz bu anlamda çok faydali ve verimli oldu. Kocaeli’de kurulan Marmara Kadin Kooperatifleri Birligi’nin basarili çalismalarinin gittigimiz her yerde takdir edilmesinden ayrica çok mutluyuz” diye konustu.

Kaynak: İHA