Depremzede Çocuklara Bayram Hediyesi Anaokulu Ögrencilerinden

Balikesir’in Sindirgi ilçesi 3 Eylül Anaokulunda depremzede çocuklarin Ramazan bayraminda yüzlerini güldürmek için oyuncak yardimi kampanyasi baslatildi. Ögretmen ve ögrenciler deprem bölgesindeki çocuklarin bayramda yüzünü güldürmek için oyuncak kampanyasi baslatti.

Depremzede Çocuklara Bayram Hediyesi Anaokulu Ögrencilerinden
Ramazan bayrami öncesi anaokulu ögrencileri evlerindeki oyuncaklarini, yeni aldiklari oyuncaklarini içlerine yazdiklari notlarla deprem bölgesi Hatay Hassa Hacilar Köyü’ndeki ögrencilere gönderilmek üzere okul yönetimine teslim etti. Toplanan oyuncaklar Ramazan bayraminin ilk gününde Sindirgi Belediyesi ve ÇEDES projesi ile depremzede çocuklara ulastirilacak.

Projeye destek veren herkese tesekkür eden 3 Eylül Anaokulu müdürü Ahsen Gezgin, “3 Eylül Anaokulu olarak ögrencilerimizle birlikte depremzede kardeslerimiz için oyuncak topladik, oyuncak kampanyasi yaptik. Bayramin 1. günü Hatay Hassa ilçemizin Hacilar Köyü’nde depremzede olan kardeslerimize ögrencilerimizle birlikte topladigimiz oyuncaklari götürecegiz. Simdiden herkese iyi bayramlar” dedi.

Tunahan Demir “Depremzede arkadaslarimiz sizi seviyorum. Bayraminiz kutlu olsun, size bu oyuncaklari göndermek istiyoruz” seklinde konusurken Asya Içme, “Ben 3 Eylül Anaokuluna gidiyorum. Depremzede arkadaslarimiz için yeni oyuncaklar göndermek istedigimiz için yeni oyuncaklar gönderdik. Onlari çok seviyoruz, yanlarinda olmak istiyoruz” sözleri ile duygularini dile getirdi.

3 Eylül Anaokulu müdür yardimcisi Ibrahim Alper Demir “Çocuklarimizla yapmis oldugumuz kampanya sonucunda depremzede çocuklarimiz için onlari bir nebze olsun bayramda sevindirebilmek için onlar için oyuncak topladik. Sag olsunlar ilgisiz kalmadilar bu kampanyamiza. Orada bulunun çocuklarimizi bayram süresinde sevindirmemiz için güzel olacagini düsünüyorum. Onlara bir oyuncak, onlara bir sevgi yollamak istedik açikçasi. Güzel oldu, Hatay’a yollayacagiz insallah. Hatay’da kurulan, belediyemizin kurdugu, halkimizin destekledigi ve yaptigi konteyner kentteki çocuklarimiza armaganimiz olsun“ dedi.

Kaynak: İHA