Hatayli Depremzede Çocuklar 'Çocuk Senligi'ni Çok Sevdi

Kartal Belediyesi tarafindan, depremin en çok vurdugu illerden biri olan Hatay’da, depremzede çocuklara ve ailelerine bir nebze olsun moral verebilmek için düzenlenen çocuk senlikleri tüm coskusuyla devam ediyor. Oyun ve eglence atölyeleriyle miniklerin mutlu anlar yasadigi etkinliklere, ünlü sanatçi Derya Ulug katilarak Hataylilar ile bir araya geldi.

Hatayli Depremzede Çocuklar 'Çocuk Senligi'ni Çok Sevdi
Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan düzenlenen çocuk senligi, her gün yikimlarin fazla oldugu ayri bir mahallede gerçeklesiyor. Çocuklar, aileleriyle birlikte senlik alanina gelerek; oyun ve eglence atölyeleri, drama oyunlarina katilarak eglence dolu anlar yasiyor.

Öte yandan, Kartal Belediyesi tarafindan senliklerde, çocuklara oyuncak hediye edilerek, pamuk seker ve patlamis misir ikraminda bulunuluyor. Kartal Belediyesi, hazirladigi çocuk senligi programiyla, miniklere moral vermeye devam ediyor.

Derya Ulug, Hataylilari yalniz birakmadi

Kartal Belediyesi tarafindan hazirlanan çocuk senliklerinin, son misafiri ise sanatçi Derya Ulug oldu. Ünlü sanatçi, Defne ilçesinin Harbiye Mahallesi’nde düzenlenen senliklere katilarak minikler ve aileleriyle bir araya geldi. Hataylilar, sanatçiyla sohbet ederek, bol bol fotograf çektirdi. Etkinligin ardindan Derya Ulug, Kartal Belediyesi’nin katkilariyla hazirlanan 500 kisilik bir iftar sofrasinda depremzedeler ile birlikte orucunu açti.
Kaynak: İHA