Siirt'te AK Parti'nin Milletvekili Adaylari Tanitildi

AK Parti Siirt Il Baskanliginca milletvekili aday tanitim toplantisi düzenlendi.

Siirt'te AK Parti'nin Milletvekili Adaylari Tanitildi


14 Eylül Kapali Spor Salonu’nda düzenlenen toplantida AK Parti Siirt milletvekili adaylari Mervan Gül, Fevzi Sevgili ve Lokman Özcan, salondakiler tarafindan coskuyla karsilandi. AK Parti Milletvekili tanitim toplantisina AK Parti il ve ilçe teskilatlari, ilçe belediye baskanlari ve çok sayida vatandas katildi.

Toplantida konusan AK Parti Siirt Il Baskani Ekrem Olgaç, "Allah’in izniyle Siirt il ve ilçelerde sahada yürüttügümüz basarili çalismalarin meyvesini Meclis’e gönderecegimiz 3 milletvekili ile alacagiz" dedi.



Cumhurbaskani Erdogan, milletvekili olan ve Siirt yenileme seçimlerinde kendisine yer vermek üzere istifa eden Mervan Gül’ü 14 Mayis’ta yapilacak Cumhurbaskani ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Siirt’ten birinci sirada aday gösterdi. Cumhurbaskani Erdogan’in kendisini birinci siradan milletvekili adayi gösterdigi için ahde vefanin en güzel duygusunu yasadigini belirten Mervan Gül, Allah’in izniyle alacaklari yüksek oyla 3 milletvekilini çikarmayi hedeflediklerini söyledi.

Gül, “Biz Siirt’in geçmisini bildigimiz gibi bugününü de çok iyi biliyoruz. Siirt’in sorunlarini çok iyi biliyoruz. Allah’in iziyle Siirt ile ilgili ne varsa A’dan Z’ye üzerimize düseni fazlasiyla yapacagiz ve sonuna kadar biz Siirt’in hizmetkâri olacagiz ve Siirt için ne gerekiyorsa yapacagiz. Burada özet olarak bunu söylüyorum. Siirt ile beraber teskilatlarimiz ve Siirtli kardeslerimiz buna inanmislardir. Biz üç sifir yapip Allah’in izniyle Sayin Cumhurbaskanimiza yanina gidecegiz. Görevler nasiptir. Allah-u Teâlâ o gün nasip etmisti. Gene Siirt’in hizmetkari olarak gelmistik bugün de Allah-u Teâlâ yine nasip etti. Sayin Cumhurbaskanimiz bu görevi bugün bize tevdi etti. Allah’in izniyle gene ayni hizmeti devam ettirecegiz” dedi.



“Biz hizmetlerimizin sonucunu ayin 15’inde görecegiz”

Daha önce kendisine verilen bütün görevleri bir milletvekili edasiyla yerine getirdigini belirten Gül, “Ben inaniyorum ki teskilatimizin, il baskanindan tutun da mahalle temsilcisine kadar hepsi bu görev suurunda halkimiza hizmette vardirlar. Biz bunun sonucunu ayin 15’inde görecegiz. Sayin Cumhurbaskanimiz hiçbir zaman vefasiz biri olmadi, bunu kabul edelim. Sayin Cumhurbaskanimiz dünya lideri olan bir insandir. Ve Sayin Cumhurbaskanimiz Islam aleminin umududur. Ortadogu’nun umududur. Onun için biz hep beraber omuz omuza verdigimiz zaman insallah ben buna inaniyorum ki Siirt’te biz üç sifir yapacagiz. Geçmiste biz 300 küsur sayiyla Meclis’e gitmistik. Ben inaniyorum gene bu sayinin üzerinde bir milletvekili ile Meclis’e gidecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA