Karaman'da 'Saglicakla Kal Projesi' Yeniden Basladi

Karaman’da ögrencilere sosyal sorumluluk bilinci asilamayi hedefleyen Saglicakla Kal Projesi Il Milli Egitim Müdürlügü ve Il Saglik Müdürlügü arasinda imzalanan protokol ile yoluna devam ediyor.

Karaman'da 'Saglicakla Kal Projesi' Yeniden Basladi
2012 yilindan bu yana uygulanan ve salgin tedbirleri sebebiyle ara verilen Saglicakla Kal Projesi, Il Milli Egitim Müdürü Mehmet Çaliskan ve Il Saglik Müdürü Dr. Adnan Kursun tarafindan atilan imzalarin ardindan yeniden basladi.

Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesine gelen hastalara, karsilama-yönlendirme ve ayakta refakat hizmeti vermek, saglik alanindaki meslek gruplarini gençlere tanitmak, ögrencilere sorumluluk bilincini asilama amaciyla uzun yillardir gerçeklestirilen proje, Karaman Ibn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencileriyle yeniden hayata geçti. Il Saglik Müdürlügünde protokol için imzalar atilirken proje ile ilgili bilgiler veren Il Milli Egitim Müdürü Mehmet Çaliskan, “Ibn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizde ögrenim gören gönüllü ögrencilerle projeyi tekrar uygulamaya koyduk. Geçmis yillar büyük memnuniyet saglayan proje ile hafta içi her gün meslek lisesinde ögrenim gören saglikçi ögrenci grubumuz hastanede kendileri için olusturulmus bir bölümde gelen vatandaslara hizmet verecekler. Hastanede sifa bulmak için gelen hastalara yönlendirmelerde bulunacaklar. Ögrencilerimizin iletisim kurma, sosyal sorumluluk bilinciyle topluma fayda saglamasina yönelik projenin hayirli olmasini diliyor, projede emegi geçen ve gönüllü olarak yer alan ögrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Protokolün imzalanmasinin ardindan iyi dilek temennileri ile birlikte günün anisina fotograf çekildi.
Kaynak: İHA