Beyazsu Ve Çevresindeki Temizlik Çalismalari Araliksiz Devam Ediyor
Mardin Büyüksehir Belediyesi ile Mardin Su ve Kanalizasyon Isler Genel Müdürlügü’ne bagli ekipler, yagis nedeniyle olusan su baskinlarindan zarar gören Beyazsu mesire alaninda temizlik çalismalarini sürdürüyor. Vali Mahmut Demirtas, alanda incelemelerde bulundu.

Olayin yasandigi ilk andan itibaren Mardin Büyüksehir Belediyesi ve MARSU Beyazsu’da çalismalarini sürdürüyor. Bu çerçevede 5 tanker, 8 çift kabin, 1 süpürge araci, 1 kamyonet olmak üzere 15 araç ve 75 personel taskin dolayisiyla Beyazsu ve etrafindan bulunan alanlar, çardaklar, tahtlar, cadde ve sokaklar çamurdan temizlenirken isyerlerine dolan sular bosaltiliyor. Suyun sürükleyerek getirdigi tas, kaya, agaç ve molozlar is makinesi araciligiyla kaldiriliyor. Nusaybin Belediyesinin de destek verdigi temizligin bir an önce bitmesi için ekipler çalismalarina ara vermeden sürdürüyor.
Mardin Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Mahmut Demirtas, su baskinindan etkilenen Beyazsu mesire alaninda incelemelerde bulundu. Yetkililerden son durum hakkinda bilgi alan Demirtas, vatandas ve esnafa geçmis olsun dileginde bulundu.
