Bakan Yanik Aday Tanitimi Toplantisina Togg Ile Geldi

Türkiye’nin yerli otomobili Togg ile Osmaniye’ye gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik, "Allah’in izniyle Osmaniye’de dört sifir alarak Osmaniye’de Cumhur ittifakin baskenti olacagiz" dedi.

Bakan Yanik Aday Tanitimi Toplantisina Togg Ile Geldi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik, birinci siradan aday oldugu memleketi Osmaniye’de AK Parti milletvekili tanitim programina katildi.

Toplantiya yerli ve milli otomobil Togg ile gelen Bakan Yanik, yaptigi konusmada Türkiye’nin, 14 Mayis’ta Recep Tayyip Erdogan’i yeniden cumhurbaskani yapacagini dile getirdi.

Osmaniye’de Cumhur ittifakin baskenti olacagiz

Bakan Yanik konusmasinda, "Biz bir hizmet kadrosuyuz degerli arkadaslar. Hizmet kadrosu oldugumuz için de bayrak yarisinin ne demek oldugunu iyi biliyoruz, birlik ve beraberligin ne demek oldugunu iyi biliyoruz. 20 yildir degisik zamanlarda teskilatin degisik bölgelerinde görev yapan arkadaslarimizin ihtiyaç oldugunda bir araya gelmesinin ne demek oldugunu çok iyi biliyoruz. Bu birlik ve beraberligi kaybetmedigimiz sürece Osmaniye’de Cumhur Ittifaki olarak birligimizi, dirligimizi, beraberligimizi sürdürdügümüz sürece Allah’in izniyle hem Osmaniye’de dört sifir olacagiz, hem de Osmaniye’den Cumhur Ittifaki’nin baskenti olacaktir. Türkiye’ye bir ses verecegiz. Cumhurbaskanimiz Osmaniye’den Cumhur Ittifaki olarak çok farkli bir ses bekliyor. Biz Allah’in izniyle o sesi buradan verecegiz. Öncelikle buna inanmamiz, bunun için gayret göstermemiz yeterli. Bu inanç bu salonda, bu salonun içinde olmayan bütün teskilat mensuplarimizda var gücü ile çalisacaktir" ifadelerini kullandi.

"Müslüman milletin dünyaya söyleyecek bir sözü var"

"Osmaniye sehitler diyari sahadetin bir anlami var. Sahadet millet için, vatan için Allah rizasi için canindan bile vazgeçmekti, canindan en kiymetli varligindan bir insan vazgeçiyorsa demek ki daha üstün bir deger kalmiyor geriye" ifadelerini kullanan Yanik, "Canindan bile vazgeçen, vatan için, millet için, bayrak için, dini mümin için canindan bile vazgeçen insanlarin memleketi Osmaniye’de. O zaman demek ki biz önümüzdeki süreçte bütün mevcudatimizda, bütün gayretimizle çalisacagiz ve milletimizi biraz daha ileriye götürmek, biraz daha müreffeh, biraz daha güçlü hale getirebilmek için çabamizi ortaya koyacagiz. Merhametiyle, insanligiyla, paylasimiyla adaleti, hakki hakim kilmasiyla Türkiye’nin bizim Anadolu topraklari, Müslüman milletin dünyaya söyleyecek bir sözü var bu sözü bu topraklardan yükseltecegiz. Bu sözü en güçlü bir biçimde yükseltecek yerlerden birisi Osmaniye’dir" dedi.

Kaynak: İHA