Kocasinan, 50 Kisi Istihdam Edecek

Seffaf belediyeciligin en iyi örnegini sergileyen Kocasinan Belediyesi, Fen Isleri, Temizlik Isleri ile Park ve Bahçeler Müdürlügü’nde istihdam edilecek olan 50 kisi için canli yayinla noter huzurunda kura çekimi yapildi.

Kocasinan, 50 Kisi Istihdam Edecek
Kura çekimi, Kocasinan Belediyesi Meclis Salonu’nda canli yayinla 8. Noter huzurunda gerçeklestirildi.

Sürekli isçi için basvuranlarin arasindan 50 asil ve 50 yedek olmak üzere noter huzurunda dijital ortamda yapilan kura çekimiyle belirlendi.

Kocasinan Belediyesi olarak ilçede istihdami artirmak için çalistiklarini vurgulayan Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, istihdama yönelik her türlü projeyi desteklediklerini belirterek, “Özellikle ülke ekonomisine katki saglamak adina Kayseri’ye yeni ve farkli projeler üretiyoruz. Kocasinan Belediyesi’nin ekonomik anlamda, hizmet götürme ve dev bütçeli projeler üretip, hayata geçirme noktasinda çitayi her geçen gün daha da yukarilara tasidigini kesin bir dille ifade etmek isterim. Bizim isimiz, milletten aldigimiz emaneti en iyi sekilde kullanarak toplum yararina hizmet üretmektir. Bu amaçla Kocasinan’imizi daha modern ve daha yasanabilir hale getirmek için var gücümüzle çalismaya devam ediyoruz. Bu vesile ile kura çekimi sonrasi istihdam edilecek isçi kardeslerime hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA