Baskan Senlikoglu'ndan Kadinlar Günü'nde Anlamli Ziyaret

Giresun Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu, asrin afetinin ardindan Giresun’daki yurtlara yerlestirilen depremzedeleri ziyaret etti. 8 Mart Dünya Kadinlar Günü vesilesiyle de Gedikkaya Mahallesi’nde yer alan Seyyid Vakkas Yurdu’nda misafir edilen depremzede kadinlari unutmayan Baskan Senlikoglu, depremzede kadinlarin günlerini kutlayip karanfil takdim etti.

Baskan Senlikoglu'ndan Kadinlar Günü'nde Anlamli Ziyaret
Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu, yaptigi açiklamada, “Ülke olarak büyük bir aci yasadik. Belediye olarak elimizden geldigince depremden etkilenen vatandaslarimizin her anlamda yaninda olmaya gayret ediyoruz. Bu anlamli gün vesilesiyle konuk ettigimiz kadinlarimizi ziyaret ederek, dertlerini sikintilarini dinleyip, bu kötü günlerin geride kalmasi için dileklerimi ilettim. Giresunlu hemsehrilerimiz için ne kadar degerli olduklarini kendilerine ifade ettim. Giresun sehri ve Belediyemiz olarak imkanlarimiz dogrultusunda onlari her konuda desteklemeye devam edecegiz” dedi.

Yurtta misafir olan depremzedelerde Baskan Senlikoglu’nun anlamli ziyaretinden duyduklari memnuniyeti dile getirerek Senlikoglu’na tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA