Vali Masatli Açiklamasi 'Depremin Izlerini Silene Dek Çalisacagiz'

Depremin büyük yikima yol açtigi Hatay’da koordinatör vali olarak görev yapan Amasya Valisi Mustafa Masatli, “Depremin izlerini silene dek durmadan, yorulmadan hep birlikte çalismaya devam edecegiz” dedi.

Vali Masatli Açiklamasi 'Depremin Izlerini Silene Dek Çalisacagiz'
Türkiye’nin büyük bir felaketle karsi karsiya kaldigini vurgulayan Vali Masatli, “Deprem felaketi sonrasi Türkiye’nin her bölgesinden oldugu gibi dünyanin birçok ülkesinden de yardim ve destekler artarak devam etti. Bizler de bu süreçte depremin ilk gününden itibaren basta sayin cumhurbaskanimiz olmak üzere devletimizin her kademesiyle birlikte görevimizi araliksiz sürdürmekte, halkimizin acisina ortak olmakta ve onlarin en iyi sartlarda hayatlarini devam ettirmeleri için var gücümüzle çalismaktayiz” diye konustu.

Depremin izlerini silene dek durmadan, yorulmadan hep birlikte çalismaya devam edeceklerini vurgulayan Masatli, “Biliyoruz ki milletimizin kalbi bizimle burada beraber atmaktadir. Insallah afet bölgesindeki illerimiz tez zamanda toparlanarak yine eski günlerine dönecektir” seklinde konustu.

Kaynak: İHA