Fatsa'da Dolmus Duraklarina Genel Temizlik

Ordu’nun Fatsa Belediyesi tarafindan ilçede bulunan dolmus duraklarina düzenli olarak genel temizlik yapiliyor.

Fatsa'da Dolmus Duraklarina Genel Temizlik
Fatsa Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü Yikama Birimi, günlük yaklasik 20 bin vatandasin tasindigi toplu ulasim araçlari duraklarinda detayli temizleme ve dezenfeksiyon çalismasi yapmaya devam ediyor. Çok sayida vatandasa hizmet veren dolmus duraklarinda hastaliklara karsi önlem almak amaciyla çalismalarina devam eden Fatsa Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü Yikama Birimi, halk sagligini ön planda tutarak sehrin farkli bölgelerinde bulunan kapali ve açik otobüs duraklarinda detayli temizlik çalismalarini hizli bir sekilde tamamlayip bitiriyor. Periyodik program dahilinde yapilan genel temizlik, yikama ve dezenfekte çalismasiyla birlikte gelisi güzel bir sekilde asilan pankartlar ve brosürler de kazinip sökülüyor.

Fatsa Belediyesi Temizlik Isleri Müdürü Erdem Yuva, sehir merkezinden kirsala sehrin her yerinde temizlik ve hijyene önem verdiklerini söyledi.

Yuva, “Dolmus duraklarimiz açik alanda ve çabuk kirlenebiliyor. Ekiplerimiz periyodik olarak durak temizligini yapiyor ve ayni zamanda gelisi güzel bir sekilde asilan pankartlar ve brosürler de kazinip sökülüyor. Çok sayida vatandasa hizmet veren dolmus duraklarinin temiz ve hijyenik olmasina önem gösteriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA