Bozüyük Belediyesi'nin Un Yüklü 11'Inci Yardim Tiri Kahramanmaras'a Ulasti

Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan Bozüyük Belediyesi tarafindan baslatilan Afet Yardim Kampanyasi çerçevesinde hazirlanan yardim tirlarindan 11’incisi, afet bölgesine ulasti.

Bozüyük Belediyesi'nin Un Yüklü 11'Inci Yardim Tiri Kahramanmaras'a Ulasti
Bozüyük Belediyesi tarafindan hazirlanan yardim tirlari birer birer bölgeye ulasmaya devam ediyor. Yardim tiri ile birlikte bölgeye giden Bozüyük Belediye Baskan Yardimcisi Ali Sahinoglu ve Bozüyük Soförler ve Otomobilciler Esnaf Odasi Baskani Necati Arslan, depremzedelere Bozüyüklülerin sevgi ve selamlarini da iletti.

Son olarak bölgeye hareket eden 11’inci yardim tirinda bulunan ve Bozüyük Belediyesi tarafindan temin edilen 500 çuval un, Kahramanmaras’taki Ankara Büyüksehir Belediyesi Deprem Koordinasyon Merkezi’ne ulasti. Unlar, merkezdeki Elmadag Belediyesi depolama çadirina indirilerek düzenlendi.

Bozüyük’ten deprem bölgesine gelen 25 ton un, Ankara Büyüksehir Belediyesi’nin günde 12 bin adet ekmek üreten mobil halk ekmek fabrikasinda ekmek yapilarak afetzedelere dagitilacak.

Afet bölgesinde depremzedelerle görüsen Bozüyük Belediye Baskan Yardimcisi Ali Sahinoglu, Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu’nun selamlarini ileterek Bozüyük Belediyesi ve Bozüyük halki olarak her zaman yanlarinda olduklarini belirtti, "geçmis olsun" dileklerini iletti. Baskan Yardimcisi Sahinoglu, özellikle yardim tirina büyük ilgi gösteren 5 yasindaki Menderes Miraç ile de tatli bir sohbet gerçeklestirdi. Minik Menderes ve babasi objektifler araciligiyla Bozüyük’e el sallayarak; sevgilerini, selamlarini ve tesekkürlerini gönderdiler.
Kaynak: İHA