Bilecik'te Depremzede Ögrencilere Ücretsiz Ulasim Destegi

Bilecik Belediyesi ve M Plakali Minibüsçüler Dernegi’nin imza attigi protokolle kentteki misafir depremzede ögrencilere ücretsiz ulasim destegi saglanacak.

Bilecik'te Depremzede Ögrencilere Ücretsiz Ulasim Destegi
6 Subat 2023 tarihinde Kahramanmaras’ta meydana gelen depremlerin ardindan sehirlerini terk etmek zorunda kalan depremzedelere yardim etmeye devam eden Bilecik Belediyesi ve esnafi, anlamli bir sosyal projeye daha imza atti. Bilecik Belediyesi ve Bilecikli dolmusçu esnafinin bir araya gelerek imza attiklari protokolle birlikte kentte egitimlerine devam edecek olan depremzede ögrencilere ücretsiz ulasim destegi saglanacak. Böylece depremden etkilenerek Bilecik’te egitim hayatlarina devam edecek ögrencilerin ulasim problemleri ortadan kalkmis olacak.

“Bu acilari tekrar yasamamak için bilimin ve egitimin isigindan ayrilmamaliyiz”

M Plakali Minibüsçüler Dernegi yöneticileri ile bir araya gelen Bilecik Belediye Baskan Vekili Melek Mizrak Subasi, “Deprem bölgesinden etkilenerek sehrimize gelen depremzedelerimize yardimlarimiz devam ediyor. Bu konuda Bilecik halkina ve esnafina tesekkürlerimi sunuyorum. Afetin yasandigi ilk günden bu yana

yardimlarini ve desteklerini esirgemeden bölgeye ve depremzede ailelerimize ulastirmamizda bizlere çok yardimci oldular. Depremzede ögrencilerimizin egitimlerine devam etmeleri için elimizden gelen her türlü destegi vermeye haziriz. Çünkü bu acilari tekrar yasamamak için bilimin ve egitimin isigindan ayrilmamaliyiz. M Plakali Minibüsçüler Dernegi’ne bu konudaki hassasiyetleri için tesekkür ediyorum. Yaralarimizi dayanisma içinde hep birlikte sarmaya devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA