Salihli'de Yeni Pazaryerlerinde Kuralar Çekildi

Manisa’nin Salihli Belediyesi’nin baslattigi çalismalarla ilçeye kazandirilan Kurtulus Pazaryeri ve Gümüsçayi Semt Pazaryerinde bulunan tezgahlar için Salihli 5. Noteri huzurunda kuralar çekildi. Kurtulus Pazaryerinde toplam 71 tezgah, Gümüsçayi Semt Pazaryerinde ise toplam 106 tezgah noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi.

Salihli'de Yeni Pazaryerlerinde Kuralar Çekildi
Salihli Belediyesi tarafindan hayata geçirilen, Kurtulus ve Gümüsçayi pazaryerleri için kura çekimi yapildi. Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro Salonunda gerçeklesen kura çekiminde konusan Belediye Baskan Yardimcisi Metin Durmaz, yeni pazaryerlerinde bulunan tezgahlarin sahiplerinin belirlenmesi için yapilan kura çekimlerinin tüm pazaryeri esnaflarina hayirli olmasini diledi.

Salihli 5. Noteri huzurunda yapilan kura çekimi öncesinde pazarci esnaflari sira belirlemek için kura çekti. Bu siraya göre esnaflar, 73 Manav, 7 tuhafiye, 7 sarküteri, 5 bakkaliye, 8 balikçi, 4 ayakkabicidan olusan tezgahlarin pazaryerindeki yerlerini belirledi. Ardindan Kurtulus Pazaryerinde bulunan 46 manav tezgahi, 7 tuhafiye tezgahi, 7 sarküteri tezgahi, 5 bakkaliye tezgahi, 4 balikçi tezgahi ve 2 ayakkabici tezgahi için pazarci esnaflari kura çekerek yerlerini belirledi.

Kura çekimine, Salihli Belediye Baskan Yardimcilari Metin Durmaz ve Mahmut Süreyya Karaoglu, Zabita Müdürü Adem Keskin, oda baskanlari ile pazarci esnaflari katildi.

Kaynak: İHA