Prof. Dr. Karabulut, Depremden Etkilenen Ögrencileri Ziyaret Etti

Agri Ibrahim Çeçen Üniversitesi (AIÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Kahramanmaras merkezli 11 ilimizde meydana gelen depremin ardindan, AIÇÜ’de ve diger yüksekögretim kurumlarinda ögrenim gören ve Agri’ya gelen depremden etkilenen ögrencileri ziyaret etti.

Prof. Dr. Karabulut, Depremden Etkilenen Ögrencileri Ziyaret Etti
Prof. Dr. Karabulut, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Faruk KAYA, Prof. Dr. Mucip Genisel ve Agri Gençlik ve Spor Il Müdürü Fedai DIN ile birlikte, Agri Nezahat Çeçen Kiz Yurdu’nda kalan ögrencilerle bir araya geldi.

Ögrencilerle bir süre sohbet eden Prof. Dr. Karabulut, depremden etkilenen ögrencilere maddi ve manevi destek için her zaman hazir olduklarini söyledi.



Cumhurbaskanligi Kararnamesi kapsaminda depremden etkilenen ögrencilerden bahar döneminde katki payi ve ögrenim ücreti alinmayacagini, ücret yatiran ögrencilere ise iade islemlerinin gerçeklestirilecegini belirten Prof. Dr. Karabulut, “Depremden etkilenen kardeslerimizin hizmetinde olan Devletimiz, tüm imkânlarini vatandaslarimiz için seferber etti. En kisa sürede kalici konutlarimiza kavusuruz insallah. Yasadigimiz bu aci olayda da ümidimizi hiç bir zaman kaybetmeyecegiz. Zor zamanlarda sergiledigi örnek yardimlasma davranisi ile tüm dünyanin gipta ile baktigi bir millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde yasanan sikintilari hep birlikte asacagiz. Üniversite olarak depremzede vatandaslarimizin ve ögrencilerimizin her zaman yanindayiz. Ögrencilerimiz, istedikleri zaman bizlere ulasarak her türlü istek ve taleplerini iletebilirler” diye konustu.

Ögrencilerin uzaktan ögretim sürecinde de AIÇÜ’nün tüm imkânlarindan yararlanabilecegini dile getiren Prof. Dr. Karabulut, “Sadece bu egitim ögretim döneminde degil, her zaman ögrencilerimize destegimizi sürdürecegiz” dedi.

Prof. Dr. Karabulut’a dilek ve temennilerini ileten ögrenciler, ziyaretten duyduklari memnuniyeti dile getirerek, kendilerini yalniz birakmayan Üniversite yönetimine tesekkür etti.
Kaynak: İHA