Didim'de Kaçak Yapilara Geçit Verilmiyor

Didim Belediyesi kaçak ve imara aykiri yapilarla mücadelesini kararli bir sekilde sürdürüyor.

Didim'de Kaçak Yapilara Geçit Verilmiyor


Vatandaslarin daha güvenli bir kentte yasamlarini sürdürebilmeleri için Didim Belediyesi ekipleri, kent genelindeki tüm insaatlarda denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Didim Belediye Baskani A. Deniz Atabay, Belediye Baskan Yardimcisi Yusuf Deveci, Zeynel Sener ve Ibrahim Metin Baser’in katilimi ile gerçeklestirilen denetimler çerçevesinde, ilçede imara aykiri olarak yapimlari devam eden yapilar hakkinda tutanak düzenlenerek, mühürleme islemleri gerçeklestirildi.

Zabita Müdürlügü ekipleri tarafindan genis güvenlik önlemlerinin alindigi mühürleme isleminin ardindan kaçak ve imara aykiri yapilar hakkinda yasal islem baslatildi.

Ilçe genelinde kaçak yapilara müsaade edilmeyecegini belirten Didim Belediye Baskani A. Deniz Atabay, “Göreve geldigimiz günden beri vahsi imar ranti ile mücadele ettik. Geldigimiz noktada bu mücadelemizde ne kadar hakli oldugumuz bir kez daha ortaya çikmistir. Hemsehrilerimizin ve misafirlerimizin saglikli yapilarda ikamet etmesi tek ve öncelikli gerçegimizdir. Hiçbir eksiklige göz yummadan geregini yapmaya devam edecegiz. Kentimizde insaati devam eden yapilari kontrol ederek, ruhsat eklerine aykiri, kaçak ve izinsiz, Belediyemizin izin verdigi projenin disina çikilan, daha önce yapilan mühürleme islemlerine uymayan, imara aykiri yapilarin devam etmemesi için yapi kontrol ve zabita ekiplerimiz sahada kararlilikla çalismalarini sürdürüyor” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA